Στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος. Το συνέδριο, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως σε τεχνικές μη επεμβατικές αισθητικές ιατρικές διαδικασίες, διεξήχθη στο Παρίσι με ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών. Η παγκόσμια, επιστημονική, ιατρική κοινότητα «διψά» για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και γνώση για καθετί καινούργιο.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος παρουσίασε ένα καινούργιο ενέσιμο υλικό, το οποίο συνδυάζει το γέμισμα των ελλειμμάτων στο πρόσωπο, όπου αυτό παρατηρείται, με την διέγερση για την αναπαραγωγή κολλαγόνου. Ο συνδυασμός των δύο δράσεων είναι μία καινούργια τάση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής γενικότερα.

Η ομιλία του Έλληνα πλαστικού χειρουργού προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ιατρών, οι οποίοι ασχολούνται με αυτό το είδος διαδικασιών και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, δείχνοντας ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί είναι εξωστρεφείς, πρωτοπόροι και στην κορυφή της πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» και Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.athanasioschristopoulos.com ή επικοινωνήστε μέσω email: info@a-a.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6985678.