Η Mama Wata είναι η νέα μάρκα χρωματιστών μπουκαλιών νερού από ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμένα με φρέσκο και ζωηρό στυλ. Άνετα και συμπαγή, ελαφριά και χωρίς BPA, τα μπουκάλια Mama Wata είναι η φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για πράσινη και έξυπνη ενυδάτωση. Ολόκληρος ο όγκος των εκπομπών CO2 απορροφάται από διεθνή έργα αναδάσωσης που στοχεύουν στην μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η ιδέα της Μama Wata, που μας προτρέπει να αφήσουμε πίσω τα μπουκάλια μιας χρήσης, είναι να δημιουργηθούν χρήσιμα και λειτουργικά αντικείμενα που κάνουν τον κόσμο πιο ευχάριστο και λιγότερο μολυσμένο. Ο στόχος είναι να φτάσουν στα χέρια μας μοναδικά ελαφριά μπουκάλια για την κάθε στιγμή της καθημερινότητας, προωθώντας έναν πιο βιώσιμο και άνετο τρόπο ζωής, διατηρώντας παράλληλα την παιχνιδιάρικη διάθεση για κάθε μπουκάλι ξεχωριστά.

Η Mama Wata μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στο σούπερ ελαφρύ μη θερμικό μπουκάλι και το θερμικό μπουκάλι της και ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα φωτεινών χρωμάτων και εξαιρετικά διασκεδαστικών σχεδίων.

Με αυτά τα μπουκάλια η Mama Wata μας πείθει ότι μπορούμε να υιοθετήσουμε καλές συνήθειες και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, βάζοντας στην καθημερινότητά μας χρώμα και διάθεση. Η ενυδάτωσή μας γίνεται κάθε στιγμή με υγιεινό, διασκεδαστικό και οικολογικό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 32 47 128 ή με email στο sales@kontossi1935.gr.