Στα Vivify το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής με τους εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς κάνει εξατομικευμένη αξιολόγηση για να καθορίσει την επεμβατική διαδικασία και τεχνική που θα σας χαρίσει ξανά όμορφο, νεανικό βλέμμα, με τη μέθοδο της βλεφαροπλαστικής.

Η βλεφαροπλαστική είναι μία από τις συχνότερες και πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της αισθητικής προσώπου. Είναι μια μέθοδος αντιγήρανσης ελάχιστα επεμβατική, με την οποία διορθώνονται τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση του άνω βλεφάρου ή οι «σακούλες» κάτω από τα μάτια.

Με τη βλεφαροπλαστική ζωντανεύει ξανά το βλέμμα και γίνεται πιο νεανικό, ενώ πέρα από τα αισθητικά οφέλη υπάρχουν και λειτουργικά, αφού βελτιώνεται η περιφερειακή όραση. Η διόρθωση με τη βλεφαροπλαστική δεν επηρεάζει το σχήμα ή την ανατομία των ματιών. Είναι μια απλή διαδικασία που δεν απαιτεί νοσηλεία.

Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Εφαρμόζουν συνεχώς νέες θεραπείες και τεχνικές που μας βοηθούν να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site των Vivify Beauty Science www.vivify.gr ή καλέστε στο 211 187 7900.