Η Taste and Diet, χρόνια τώρα στο χώρο της σωστής και υγιεινής διατροφής, προσφέρει καθημερινά γευστικές λιχουδιές και γλυκά, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα υλικά, σε λογικές τιμές και παραδίδοντας όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.

Δεν είναι δίαιτα…είναι απόλαυση… Στην Taste and Diet τα γεύματα είναι τόσο πλούσια και απολαυστικά όσο ένα πλήρες gourmet γεύμα. Παράλληλα, φροντίζει ώστε ο προσωπικός σας διαιτολόγος να είναι στη διάθεσή σας όλη μέρα κάθε μέρα.

Επιλέξτε και δοκιμάστε το Classic μενού, που αγγίζει τις 1300 θερμίδες (kcal) μ.ό. ανά ημέρα και αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο μενού, βασισμένο στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους τρώγοντας υγιεινά και γευστικά, χωρίς στερήσεις. Περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό με σαλάτα, δείπνο αλλά και ένα επιδόρπιο για όσους δεν μπορούν να παραλείψουν το γλυκό από τη διατροφή τους. Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους. 

Επειδή είναι απολαυστικό να σε φροντίζουν, μάθε περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίχνοντας μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/.