Σε μια γεμάτη συναισθήματα και συγκίνηση βραδιά, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το μυθιστόρημα «Τα ροζ κορίτσια με τα μαύρα ρούχα», της Σοφίας Παπαηλιάδου, δημιουργού του Loveletters.gr.

Σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Loveletters, φίλοι και αναγνώστες, συγκεντρώθηκαν στο Café Mardi, στη γενέτειρα της Σοφίας Παπαηλιάδου, στον Πειραιά.

Για το βιβλίο, μίλησαν εκτός από τη συγγραφέα, η δημοσιογράφος Ανθή Κασιμάτη, η επιχειρηματίας και συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα, ο αρθρογράφος Γιώργος Καραγεώργος και ο Life Coach και συγγραφέας, Νικόλας Ουρανός.

Η συγγραφέας, μεταξύ άλλων, είπε για το βιβλίο της: «Λένε, πως ο έρωτας είναι το ρίσκο και η αγάπη, το δίχτυ ασφαλείας. Τι γίνεται όμως όταν βολευτούμε στο δίχτυ ασφαλείας; Όταν κουρνιάσουμε εκεί και ξεχάσουμε να ρισκάρουμε γι’ αυτό που είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας; Οι ηρωίδες του βιβλίου μου, έρχονται να επιλέξουν. Να επιλέξουν το ρίσκο ή το δίχτυ ασφαλείας; Για κάποιες ο χρόνος μετρά αντίστροφα και λήγει. Για άλλες, ο χρόνος μόλις ξεκινά να μετρά. Κάποτε η αγάπη έρχεται να μας λυτρώσει από τη σφοδρότητα του έρωτα. Τι γίνεται όμως όταν μας ξεχνά εκεί προστατευμένους; Όταν μας υπνωτίζει σε αυτό το βόλεμα; Πόσος καιρός είναι αρκετός για να ρισκάρεις για το αληθινό και πόσος για να παραδεχτείς πως τελικά ζεις σε ένα βόλεμα γιατί δεν ρίσκαρες για τον αληθινό έρωτα;»

Οι απαντήσεις δικές σας, αφού το διαβάσετε. Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος.