Είναι γεγονός ότι μέχρι σήμερα, μια ασφάλιση υγείας δεν αποκτάται μόνο μέσω της οικονομικής δυνατότητας αλλά κυρίως λόγω της καλής κατάστασης της υγείας μας. Αυτό δίνει την μοναδική δυνατότητα σε κάποιον να συνάψει ένα ασφαλιστήριο υγείας με ποιοτικούς όρους.

Μέσα σε ένα καθεστώς αγωνίας που ζούμε για την υγεία μας και την μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι σε μια πρωτοφανή πανδημία, που έχει αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην καθημερινότητά μας και ιδίως στον τομέα της υγείας, η ιδιωτική ασφάλιση είναι ίσως πιο χρήσιμη από ποτέ και η πρόσβαση μας στις ιδιωτικές δομές υγείας αναγκαιότητα.

Η εταιρία μας Lokris Insurance Power, ευαισθητοποιημένη απέναντι στον ανθρώπινο παράγοντα ερεύνησε και δημιούργησε μέσω ασφαλιστικών συνεργασιών, ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας, τα οποία μπορούν να προσφέρουν αξιοπρεπή νοσηλεία σε μεγάλα και σοβαρά ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Πιστεύουμε πως αυτή είναι η πιο σοβαρή προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Δηλαδή, να δημιουργήσουμε πρόσβαση σε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι πάσχουν, κάλυψη είτε άμεση είτε μέσω κάποιων χρονικών αναμονών και ότι δεν τους αποκλείουμε.

Εάν λοιπόν εσείς η κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή του ευρύτερου περιβάλλοντος της οικογένειας σας, που έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα υγείας , μη θεωρείτε ότι είναι προκαταβολικά αποκλεισμένος από κάθε ασφάλιση και γι’ αυτό μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να βρούμε από κοινού τη λύση που σας ταιριάζει.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook για περισσότερα νέα https://www.facebook.com/lokrisinsurancepower/ ή επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη για τη Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner και CEO της Lokris Insurance Power, Γιάννα Ανεστοπούλου και ενημερωθείτε κατάλληλα για την ασφαλιστική σας κάλυψη.