Τι είναι το HeyBox;

To HeyBox αποτελεί το πρώτο συνδρομητικό eshop καφέ στην Ελλάδα! Ξεκίνησε με τη λογική να προσφέρει μια νέα υπηρεσία στον Έλληνα καταναλωτή και να διευκολύνει την καθημερινότητα του, φτιάχνοντας του παράλληλα την διάθεση γεμίζοντας τον συναισθήματα, αρώματα και χαρά! Συγκεκριμένα, μέσω του HeyBox, γίνεσαι συνδρομητής καφέ και λαμβάνεις κάθε μήνα αυτόματα τον καφέ σου στο σπίτι ή στο γραφείο.  Έχοντας μεγάλη αγάπη για το προϊόν, επενδύουμε στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων καφέ επιδεικνύοντας μεγάλη προσοχή σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Γιατί να γίνεις συνδρομητής καφέ του HeyBox;

  1. Γιατί η συνδρομή καφέ προσφέρει ευκολία και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από καφέ.
  2. Γιατί με το mystery edition, σου δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάζεις κάθε μήνα διαφορετικούς καφέδες και να κάνεις ένα μικρό γευστικό ταξίδι.
    3. Γιατί μπαίνεις στο loyalty club των «heyboxers» και έχεις προτεραιότητα ενημέρωσης για όλα τα νέα προϊόντα, εκπτώσεις, συμμετοχή κατά προτεραιότητα σε όλα μας τα events και συμμετοχή στη συμβουλευτική υπηρεσία σε συνεργασία με τον Head Barista του HeyBox. 

    Τι επιλογές συνδρομής καφέ έχεις;

Ό,τι κι αν διαλέξεις, να είσαι σίγουρος πως θα αποκτήσεις έναν πιστό φίλο, που θα σου φέρνει χαρά και θα σε ταξιδεύει γευστικά σε όλο τον κόσμο κάθε μήνα!

Υπάρχουν οι εξής συνδρομές:

Α. HeyBox Mystery Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους αναζητούν γευστικές εκπλήξεις και θέλουν να γνωρίσουν τον καφέ από την αρχή. Το τέλειο με αυτή τη συνδρομή είναι ότι λαμβάνεις κάθε μήνα κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Το μόνο που μπορούμε να σου αποκαλύψουμε είναι ότι το κουτί σου θα έχει μέσα μία συσκευασία single origin καφέ και μία συσκευασία blend δικής μας έμπνευσης και παραγωγής, διαφορετικούς και καινούριους κάθε μήνα!

Περισσότερα εδώ: https://www.hey-box.com/findyourheybox-subscribe/heybox-mystery-edition

Β. HeyBox Picky Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους ξέρουν τι θέλουν και προτιμούν να επιλέγουν μόνοι τους ανάμεσα στις ξεχωριστές επιλογές που διαθέτει το shop μας. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως όλοι οι καφέδες στο shop μας είναι δικής μας έμπνευσης και μόλις λάβουμε την παραγγελία σου, ξεκινάμε να ψήνουμε και να αλέθουμε τους κόκκους, ώστε ο καφές μας να φτάσει στην πόρτα σου όσο πιο φρέσκος και αρωματικός γίνεται! Επίσης, οι επιλογές ανανεώνονται συνέχεια, για να μη βαριέσαι ποτέ.

Περισσότερα εδώ: https://www.hey-box.com/findyourheybox-subscribe/heybox-picky-edition

Γ. HeyBox Office Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μαζί με το team τους στο γραφείο έναν διαφορετικό, καλής ποιότητας καφέ σε ποσότητα!

Περισσότερα εδώ: https://www.hey-box.com/findyourheybox-subscribe/heybox-office-edition

Δ. HeyBox Gift Edition, που είναι μια μηνιαία συνδρομή στην περίπτωση που θες την προσφέρεις ως δωράκι σε κάποιον αγαπημένο σου coffee lover!

Περισσότερα εδώ: https://www.hey-box.com/findyourheybox-subscribe/heybox-gift

Όσο για τη διάρκεια της συνδρομής σου, έχεις 2 επιλογές και διαλέγεις όποια σε βολεύει!

Α. Απλή συνδρομή: Το HeyBox σου με τον καφέ σου θα έρχεται κάθε μήνα στην πόρτα σου και αντίστοιχα θα γίνεται και η χρέωσή σου. Από τη στιγμή που ξεκινάς τη συνδρομή σου, ισχύει κανονικά μέχρι να την ακυρώσεις ή να κάνεις παύση για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις συνδρομές σου κάνοντας sign in στον λογαριασμό σου! Στην Gift συνδρομή συγκεκριμένα, μπορείς να κάνεις προπληρωμή για 3, 6 ή 12 μήνες.

Β. Ετήσια συνδρομή: Ο καφές σου έρχεται κάθε μήνα στην πόρτα σου, αλλά εσύ πληρώνεις μία φορά κάθε χρόνο! Αν κάνεις ετήσια συνδρομή, έχεις -20% έκπτωση! Η συνδρομή σου ανανεώνεται κάθε χρόνο, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα σε ενημερώσουμε με email πριν γίνει αυτό!

Πώς κάνεις συνδρομή

Μπαίνεις στο website μας, απαντάς σε κάποιες ερωτήσεις όπως με τι εξοπλισμό φτιάχνεις τον καφέ σου, πόση ποσότητα θες τον μήνα και για την διάρκεια συνδρομής και είσαι έτοιμος/η απλά βάζοντας την συνδρομή στο καλάθι σου!

Απλά μπες εδώ: https://www.hey-box.com/findyourheybox-subscribe

Αν έχεις κάποια άλλη απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με e-mail στο info@hey-box.com , μέσω social media ή και τηλεφωνικά στο 210 8980873, για να ολοκληρώσουμε εμείς για σένα την συνδρομή σου!