Απολαύστε την πολυτελή σας απόδραση με άνεση και ζήστε την θαλπωρή ενός πραγματικού boutique ξενοδοχείου με μόλις έντεκα μοναδικά δωμάτια και σουίτες!

Νιώστε σαν στο σπίτι σας κάνοντας κράτηση σήμερα εξοικονομώντας, 30% έκπτωση στην αρχική τιμή δωματίου με πρωινό. Ταυτόχρονα επωφεληθείτε την Black Friday προσφορά με εκπτώσεις 20% στην ολοκαίνουργια κάρτα του Lutetia Bistro με φόντο τον καταπράσινο πλούσιο κήπο.

Η διαθεσιμότητα της Black Friday προσφοράς του Somewhere Boutique Vouliagmeni είναι περιορισμένη, επομένως κάντε κράτηση online τώρα!

Η Black Friday προσφορά περιλαμβάνει: · 30% έκπτωση για διαμονή εντός του έτους 2022 · Έκπτωση 20% σε όλα τις καταναλώσεις τροφίμων και ποτών (εκτός μίνι μπαρ)                                        · Δωρεάν Wi-Fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους Όροι & Προϋποθέσεις  Η προσφορά αφορά περιορισμένο χρόνο από 23/11/2021 έως 06/12/2021 και η περίοδος διαμονής είναι εφικτή από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2022 – εξαιρούνται επίσημες αργίες και οι μήνες Ιουλίου & Αυγούστου. Η προσφορά αφορά όλους τους τύπους δωματίων (κατόπιν διαθεσιμότητας), με τιμές και ακυρωτική πολιτική non refundable. Προπληρωμή απαραίτητη.

Κρατήσεις τηλεφωνικά στο 210 9670000 ή με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο customerservice@somewhere-hotels.com / somewherevouliagmeni.gr.