Ένα οικογενειακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας θα καλύψει εσάς, τη σύζυγό σας και τα παιδιά σας σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να ζείτε με μικρότερη ανησυχία και μεγαλύτερη σιγουριά. Τα οικογενειακά ασφαλιστήρια υγείας είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και τα επαγγέλματα και είναι ετησίως ανανεούμενα και υπάρχουν και ορισμένα ακόμη στην τοπική ασφαλιστική αγορά της Ελλάδος, ισόβια.

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας εγγυάται ότι εσείς και η οικογένειά σας θα προστατευτείτε πλήρως, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τι καλύπτει η οικογενειακή ασφάλιση υγείας;

Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύψεις που τα οικογενειακά συμβόλαια υγείας παρέχουν:

Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στην Ελλάδα
Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στο εξωτερικό
Νοσηλείες σε θέσεις έως Lux
Αμοιβές ιατρών, χειρούργων και αναισθησιολόγων
Έξοδα δωματίου & τροφής γονέα (σε περίπτωση νοσηλείας του παιδιού του)
Έξοδα νοσηλείας για επιπλοκές τοκετού και δαπάνες τοκετού
Έξοδα στα εξωτερικά ιατρεία για επείγον περιστατικό από ατύχημα ή ασθένεια
Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία
Επισκέψεις σε ιατρούς της επιλογής σας
Διαγνωστικές εξετάσεις
Check up
Φάρμακα
Κάλυψη ασθενοφόρων και επείγουσας αερομεταφοράς
24ωρη εξυπηρέτηση με ιατρικό συντονιστικό κέντρο
Προϋπάρχουσες παθήσεις με αναμονές ή χωρίς αναμονές
Κάλυψη εναλλακτικών θεραπειών όπως ομοιοπαθητική κ.α.
Τι δεν καλύπτει;

Πιο κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις. Γενικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε προϊόντα που να καλύπτουν κάποιες απ’ αυτές τις εξαιρέσεις, αλλά συνήθως τα περισσότερα προγράμματα εξαιρούν τα ακόλουθα:

Προβλήματα παχυσαρκίας
Προϋπάρχουσες παθήσεις εφόσον έχουν εξαιρεθεί
Διαθλαστικές ανωμαλίες (π.χ. μυωπία)
Γνωστές συγγενείς παθήσεις
Πώς αποζημιώνει;

Αναλόγως σε ποια εταιρεία είστε ασφαλισμένος εγχώρια ή διεθνή υπάρχει και αντίστοιχος τρόπος αποζημίωσης.

Οι εταιρείες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς λειτουργούν συνήθως με συμβεβλημένα νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και γιατρούς, όπου αναλόγως με το συμβόλαιο σας δεν πληρώνετε τίποτε ή συμμετέχετε με κάποιο ποσό.

Η νοσηλεία στο εξωτερικό, σε μερικά προγράμματα υγείας δεν καλύπτεται καθόλου ή καλύπτεται σε συμβεβλημένα συγκεκριμένων χωρών ή καλύπτει απολογιστικά.

Οι διεθνείς εταιρείες δίνουν πλήρη ελευθερία όσον αφορά το νοσοκομείο που θα επιλέξετε να εισαχθείτε και αποπληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας, απευθείας.

Στις περιπτώσεις διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών επισκέψεων πρέπει να πληρώσετε και αφού στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης κατατίθενται τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στις τοπικές εταιρείες υπάρχει δίκτυο συμβεβλημένων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων που λειτουργεί με απευθείας πληρωμή από την ασφαλιστική εταιρεία.

Σε μερικές περιπτώσεις και στα έξω νοσοκομειακά μερικών διεθνών εταιριών λειτουργεί η απευθείας πληρωμή.

Τα οικογενειακά προγράμματα ασφάλισης υγείας είναι μια βασική και απαραίτητη κάλυψη γι’ αυτό και η κα Γιάννα Ανεστοπούλου, Υπεύθυνη για τη Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner και CEO της Lokris Insurance Power, είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας παρέχει την πιο αξιόπιστη ασφάλεια για την προστασία της οικογένειά σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της Lokris Insurance Power στο facebook: https://www.facebook.com/lokrisinsurancepower/