Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο δροσερός, χάνετε η ένταση του καλοκαιριού, τα τοπία γλυκαίνουν, οι ορδές των παραθεριστών αραιώνουν και παρόλα αυτά οι θάλασσες παραμένουν ζεστές για βουτιές και χαλάρωση. To Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni μας προσφέρει την μαγική εμπειρία να ζήσουμε τις χειμερινές μας διακοπές με την ομορφιά, την ηρεμία και την άνεση που αναζητάμε.

Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της Ριβιέρας, μπορούν να επωφεληθούν από το πακέτο Somewhere “Athens City Center” από τις 21/10/2021 έως 28/02/2021, με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στη συναρπαστική, διεγερτική μητρόπολη που παρουσιάζει πολλές επιλογές για εκδρομές και αξιοθέατα της Αθήνας ή να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης στο Somewhere Boutique hotel Vouliagmeni.

Η προσφορά περιλαμβάνει:
·       Ένα πλούσιο πρωινό, αποτελούμενο από μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές πρωινού, μαζί με επιλογές a la carte και τοπικές σπεσιαλιτέ
·       Δωρεάν περιήγηση με “Athens Open Tour”

·       Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

·       Δωρεάν επιτόπια διάγνωση Rapid Antigen ανά άτομο/ανά διαμονή (διαθέσιμο για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις)

·       Προσφορά καλωσορίσματος

Απολαύστε την πολυτελή προσωπική σας απόδραση με απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα σε ένα από τα έντεκα, άριστα εξοπλισμένα τεχνολογικά δωμάτια και σουίτες του Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni και νιώστε σαν στο σπίτι σας!

Οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210 9670000 ή ηλεκτρονικά στο customerservice@somewhere-hotels.com / somewhere-vouliagmeni.gr