Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή ματιά της που παίρνουν μορφή μέσα από τα μοναδικά project που αναλαμβάνει.

Μία πολυτελής κατοικία στη Γλυφάδα, είναι ένα από τα πολλά έργα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί από το γραφείο Sissy Feida Interiors, το οποίο ανέλαβε την διακοσμητική μελέτη του εσωτερικού χώρου, με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο με αστική καλοκαιρινή διάθεση, σημείο αναφοράς για τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της.

Η χρήση γήινων αποχρώσεων και παστέλ λεπτομερειών, δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την επιλογή των γεωμετρικών μοτίβων στη σκίαση και την επίπλωση, αναδεικνύουν το φυσικό φως του χώρου.

Το studio Sissy Feida Interiors σχεδίασε τα custom-made έπιπλα καθώς και τις ντουλάπες με ιδιαίτερα φινιρίσματα, patterns και ανάλαφρες χρωματικές πινελιές, τα οποία ισορροπούν αισθητικά με μοναδικά φωτιστικά, συνθέτοντας έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια μέσα από ένα εκλεπτυσμένο ύφος.

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram @sissyfeida ή επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για tips διακόσμησης και χρήσιμες συμβουλές για την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου.