Το Angsana Corfu είναι ένα μεσογειακό καταφύγιο εξαιρετικής ομορφιάς. Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο που προσφέρει τη ζεστασιά και τις γοητείες του μοναδικού συνδυασμού ελληνικής και ασιατικής φιλοξενίας.

Σε ειδυλλιακή καταπράσινη κορυφή, επάνω σε λόφο, το Angsana Corfu προσφέρει θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του ιστορικού κόλπου Μπενίτσες.

Εύη Αδάμ και Γιώργος Ντάβλας στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu
Ο Διευθυντής Μιχάλης Μεταξάς και ο Jean-Marc Roucos, μαζί με την ομάδα του Ξενοδοχείου Angsana Corfu
Γιώργος Ντάβλας και Εύη Αδάμ στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu

Το καθηλωτικό θέρετρο επέλεξε η Εύη Αδάμ για ολιγοήμερες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μαζί της, και η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου αλλά και ο καλός της φίλος, Γιώργος Ντάβλας.

Η Εύη Αδάμ στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu
Βασιλική Πετρίδου και Γιώργος Ντάβλας στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu

Μεταξύ της πιο εξέχουσας πολυτελούς εγκατάστασης του Angsana Corfu είναι η κύρια εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, που ενσωματώνει το ξενοδοχείο με την καρδιά του κόλπου.

Γαβριήλ Κοσκινάς, Ορέστης Μπέσιας, Χρήστος Σούζος, του Angsana Corfu
Η Εύη Αδάμ στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu

Η ευεξία αναβιώνει στο βραβευμένο Angsana Spa, έναν χώρο ευφορίας, που προσφέρει στους επισκέπτες μια αναζωογονητική αίσθηση χρησιμοποιώντας τεχνικές μασάζ, όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση. Το Angsana Spa, Banyan Tree, αποτελείται από 11 αίθουσες περιποιήσεων, εξωτερικούς χώρους με μυστικούς κήπους και υπέροχη θέα στη θάλασσα, καθιστώντας το μια πραγματική όαση για το σώμα και την ψυχή.

Ο Γιώργος Ντάβλας ανάμεσα στα μέλη της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας, στο Angsana Corfu
Δημήτρης Σκευούλης, μέλος της ομάδας του Ξενοδοχείου Angsana Corfu
Η Εύη Αδάμ στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο Angsana Corfu

Το Angsana Corfu θέτει τις γαστρονομικές απολαύσεις στον κατάλογο προτεραιότητας. Το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική παλέτα γεύσεων και συνδυασμών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Οι σεφ σερβίρουν ένα πλήθος επιλογών, από fusion ασιατική κουζίνα και σούσι μέχρι ελληνική κουζίνα με τοπικές Κερκυραϊκές λιχουδιές. Με την πλήρη γκάμα των χαρακτηριστικών εστιατορίων, κάθε γεύμα είναι μια μοναδική εμπειρία.