Με κομμωτήρια σε Μαρούσι, Αμπελόκηπους και Νέα Φιλοθέη, εδώ και δεκαεπτά χρόνια, η αλυσίδα κομμωτηρίων εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός αρκετά μεγάλου business oriented πελατολογίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Ηλίας Αντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 ως βοηθός σε μεγάλο κομμωτήριο των βορείων προαστίων και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε. Δεν άργησαν να ακολουθήσουν δύο-τρεις επιτυχημένες «μεταγραφές» σε γνωστά κομμωτήρια των Αθηνών, ενώ η πρώτη επαγγελματική καταξίωση ήρθε, όταν επάξια ανέλαβε τη θέση υπεύθυνου καταστήματος σε κομμωτήριο μεγάλης αλυσίδας.

Η Έλενα Ντάβλα στο κομμωτήριο του hair specialist Ηλία Αντωνίου

Με εφόδια το όραμά του για ανάπτυξη, τη δυναμική του προσωπικότητα, το ταλέντο αλλά και το δημιουργικό του πνεύμα, αποφασίζει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του όνειρα. Έτσι, το 2004 ιδρύει το κομμωτήριο «Ηλίας Αντωνίου» στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η επιτυχημένη πορεία του πρώτου κομμωτηρίου τον οδηγεί το 2008, στην συνεργασία του με τον επιχειρηματία Χρήστο Πασσιά και την ίδρυση του δεύτερου κομμωτηρίου «Ηλίας Αντωνίου», στο Μαρούσι.

Η πορεία ανάπτυξης συνεχίζεται και το 2010 καθώς και το 2013 όταν οι δυο συνεταίροι ξεκινούν τις εργασίες , για το τρίτο και τέταρτο κομμωτήριο της αλυσίδας πάλι στην περιοχή του Αμαρουσίου και της Νέας Φιλοθέης αντίστοιχα. Το επιχειρηματικό ένστικτο, η διορατικότητα και ο προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων, οδηγούν τον Ηλία Αντωνίου στην διαμόρφωση σχεδίων για τα επόμενα βήματα ανάπτυξης και νέων συνεργασιών.

Ο κ. Αντωνίου έχει κάνει σπουδές κομμωτικής στην Ελλάδα καθώς και στην ακαδημία Toni n’ Guy στο Λονδίνο. Έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες συμμετοχές σε τεχνικά και καλλιτεχνικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διοίκησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται ερασιτεχνικά με το τένις. Ο κ. Αντωνίου είναι πάντα ενημερωμένος για τα θέματα της μόδας και κυρίως του στυλ. Αδιαφιλονίκητος «εκφραστής» της καλαισθησίας σε κάθε έκφανση της ιδιωτικής αλλά και της επαγγελματικής του καθημερινότητας . Συχνά λέει με χιούμορ : «για ένα στυλ ζούμε…», φράση απλοϊκή και για κάποιους χωρίς ιδιαίτερο νόημα… Για τον ίδιο όμως είναι μια «στάση ζωής» που εκφράζει καθημερινά μέσα στους χώρους της εργασίας του. Επί της ουσίας, ο κ. Αντωνίου μυεί την αξιότιμη πελατεία του στα μικρά μυστικά του στυλ… Χρωματικές προτάσεις, χτενίσματα για κάθε περίσταση και κουρέματα που θα ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ σας στα κομμωτήρια «Ηλίας Αντωνίου».