Η οδοντιατρική κλινική “Dental Clinic Hamogelo” της Βάσως Τσίντζου μετακόμισε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Λαζαράκη 16, στη Γλυφάδα.

Η νέα κλινική είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Συνοδοιπόρος στο νέο εγχείρημα της Βάσως Τσίντζου, η κόρη της Μελίνα Ζούκα.

Έχοντας εμπειρία 25 ετών στη παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης και πάντα με γνώμονα τις καθοδηγητικές αρχές, η Βάσω Τσίντζου είναι πιστή στην τήρηση της εξαιρετικής ποιότητας και τη συνεχή επιστημονική εξέλιξη.

Στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, ενημέρωση και άψογη εξυπηρέτηση.

Στην “Dental Clinic Hamogelo” έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Η κλινική χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.