Ο Γιώργος Nτάβλας “Mr.PR” ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και λάτρης της καλαισθησίας ταξίδεψε σε 33 πόλεις του κόσμου και συνδύασε την κλασική μουσική με το Art de la table.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι το εύγλωττο “Οpera Tables” αφού το θέμα της κάθε όπερας δίνει και στο συγγραφέα του το κεντρικό θέμα της διακόσμησης.

Ο Γιώργος Ντάβλας συνδυάζει την κλασική μουσική με το Art de la table στο πρώτο του βιβλίο “Οpera Tables”.

Το coffee table “Οpera Tables” που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο Μόντε Κάρλο στις αρχές του Μαΐου, στα κείμενά του κρύβει την ιστορία της κάθε όπερας στη γλώσσα που αυτή έχει αποδοθεί.

Η Άννα Βίσση με το βιβλίο “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα στο Μονακό.

Στις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες σε 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Η Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου με το βιβλίο “Οpera Tables”

Ξεφυλλίζοντας το πολυσέλιδο άλμπουμ απολαμβάνεις τη μαγεία που κρύβεται πίσω από τις νότες της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τις εμπνευσμένες προτάσεις για την διακόσμηση του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

Η Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου με το βιβλίο “Οpera Tables”

Οι πρώτες κυρίες που παρέλαβαν το πολυτελές coffee table του Γιώργου Ντάβλα στην Κύπρο, είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου.

Η Άννα Βίσση με το βιβλίο “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα στο Μονακό

Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας στον συγγραφέα αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Παραδείγματα από τις πανέμορφες εικόνες που θα βρείτε στις σελίδες του “Οpera Tables”
Sneak peek από τις πανέμορφες εικόνες που θα βρείτε στις σελίδες του “Οpera Tables”
Sneak peek από τις πανέμορφες εικόνες που θα βρείτε στις σελίδες του “Οpera Tables”

Υπέροχα ταξίδια, μυθική μουσική, μαγευτική χώροι από παλάτια όπως αυτό της Σερβίας μέχρι το εκπληκτικό “Plaza Athénée” στο Παρίσι θα σας ταξιδέψουν και θα σας μαγέψουν μέσα από αυτό το πρωτότυπο και τρομερά καλαίσθητο βιβλίο!