Στη σημερινή εποχή λίγα πράγματα είναι τόσο σημαντικά όσο η οικολογία και η φροντίδα του πλανήτη μας.

Η Wonders Shoes από την ίδρυση της, το 1985, έως σήμερα συνδυάζει την ποιοτική πρώτη ύλη, την τεχνογνωσία και την έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια. Μέσα από τις αξίες αυτές η γνωστή εταιρία παπουτσιών από την Ισπανία αποκτά και οικολογική συνείδηση με τη νέα σειρά Wonders Green.

Η συλλογή Wonders Green από τη Wonders Shoes είναι η οικολογική επιλογή που περιμένατε στα υποδήματα.

Η εταιρία, μέσα και από τη καινούργια αυτή συλλογή, δεσμεύεται για τη ποιότητα και τη βιωσιμότητα των παπουτσιών της που διατηρούν τόσο τη ποιότητα όσο και το στυλ τους για πολύ καιρό, απορρίπτοντας τα μειονεκτήματα και την επιβάρυνση στο περιβάλλον που έρχεται με τη λεγόμενη «γρήγορη μόδα»

Ανθεκτικά και διαχρονικά τα υποδήματα της Wonders Shoes αντιστέκονται στη «γρήγορη μόδα» και μας φέρνουν οικολογικές επιλογές στα παπούτσια.

Επιπλέον, βασισμένοι σε μία κυκλική οικονομία, η Wonders Shoes εισάγει στη διαδικασία παραγωγής της -η οποία κατασκευάζεται τοπικά- εργαλεία όπως κόλλες χωρίς διαλύτες, ηλιακούς συλλέκτες, ανακυκλωμένο χαρτόνι ή οικολογικό υλικό προκριμένου να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα οικολογική συλλογή Wonders Shoes στην ιστοσελίδα: https://www.fashion-shoes.gr/el/