Στον υπέροχο χώρο του Graffito, του πρώτου concept store στην Αθήνα, θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις στο interior design.

Στα 450 τ.μ. του μαγαζιού θα βρείτε μποέμ και άνετα έπιπλα και διακοσμητικά που θα γεμίσουν το χώρο σας με μια αίσθηση εξωτική και θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε μια περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε.

Στο Graffito Concept Store θα βρείτε ιδέες και προτάσεις ανακαλύπτοντας μοναδικές νέες καλοκαιρινές συλλογές

Καθώς το καλοκαίρι καταφθάνει οι σκέψεις για διακοπές και ξεκούραση αρχίζουν να μας κατακλύζουν! Το Graffito μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε διάθεση, ανανεώνοντας το σπίτι μας επιλέγοντας έπιπλα και υφάσματα από την πλούσια συλλογή του.

Πλούσια έθνικ ριχτάρια, πολυτελή λευκά είδη αλλά και άνετες καρέκλες μπαμπού για το μπαλκόνι αλλά και το σαλόνι σας βοηθούν να φέρετε λίγο πιο κοντά το ταξίδι στη καθημερινότητα!

Έκτος όμως από κομψά και λειτουργικά έπιπλα στο Graffito θα βρείτε και βιολογικά καλλυντικά-κρέμες, ρούχα αλλά και αξεσουάρ, όλα προσεγμένα και διαλεγμένα ένα προς ένα για τη ποιότητα και τη μοναδικότητα τους!

Το κατάστημα Graffito επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του, τηρώντας τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής, την αναλογία των τετραγωνικών μέτρων ως προς τους πελάτες και τα ατομικά μέσα προστασίας.

Πληροφορίες

Σόλωνος 34, Κολωνάκι

Τηλ. 210 3608936 www.graffito.gr

Fb page: Graffito