8.000 πόντους για έκπτωση 5€ στις επόμενες παραγγελίες τους κερδίζουν οι καταναλωτές με κάθε παραγγελία από το BOX στα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ».

Οι πελάτες του ΒΟΧ, της υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, μπορούν, ακόμη, να εξαργυρώσουν τους πόντους τους σε πακέτα data (GB) από την COSMOTE, δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες ή επιπλέον εκπτώσεις στην παραγγελία με κωδικούς COSMOTE Deals for You. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» έως και τις 19 Μαΐου.

Η BOX σε συνεργασία με τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ κάνουν τα ψώνια για το σπίτι εύκολα και φτηνά

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», δηλαδή πάνω από 10.000 κωδικούς/αλυσίδα, σε συνολικά πάνω από 50 πόλεις της Ελλάδας. Οι πελάτες του BOX μπορούν να παραλάβουν τα ψώνια στο σπίτι τους, ακόμα και αυθημερόν, μέσα σε λίγες ώρες1, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα, ενώ μπορούν να αξιοποιήσουν και τις κάρτες πιστότητας των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ.

Η υπηρεσία online delivery του BOX, είναι διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.) στα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ». Η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει και ελάχιστη παραγγελία: 40€ στην υπηρεσία «ΚΡΗΤΙΚΟΣ easy» και μόλις 5€ στην υπηρεσία «ΚΡΗΤΙΚΟΣ express».