Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 8 Μαΐου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Πάνο Καλίδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας μιλάει για τα επόμενα δισκογραφικά του σχέδια και τραγουδάει unplugged τη νέα του επιτυχία «Σαν Τρελός». Ο Αντώνης προκαλεί τον Πάνο σε ένα διασκεδαστικό challenge με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA STAR» μας μιλάει για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της.

Στην ενότητα ΧΑΙ 5 ανακαλύπτουμε τα 5 ελληνικά video clip με τις περισσότερες προβολές στο ΥouΤube και στο Τop 3 τους τρεις διάσημους ξένους καλλιτέχνες με ελληνική καταγωγή.

Ακόμα, μαθαίνουμε τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο Top 50 αλλά και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο Top 10. Τέλος, έρχεται η ενότητα Σαν Σήμερα και τα νέα τραγούδια που θα γίνουν hit.

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «MEGA STAR» το Σάββατο 8 Μαΐου με καλεσμένους τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή