Η μεγαλύτερη διαδικτυακή έκθεση Ingreece έφτασε στο τέλος της μετά από 7 ημέρες γνώσης και επικοινωνίας , θεμελιώνοντας τις σχέσεις επενδύσεων των δυο χωρών Ελλάδας – Ρωσίας.

Η έκθεση φιλοξένησε εξέχουσες προσωπικότητες όπως τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κο Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βουλευτή Ν. Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου Κος Στέφανος Γκίκας και τον δικηγόρο παρ Αρείω Παγω Κο Άγγελο Σπιγγο . Την συζήτηση συντόνισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος και Head of Special Editions Huffpost.gr Κα Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου στο round table με θέμα : Ελλάδα – Γιατί είναι τώρα η στιγμή να επενδύσετε ?

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κος Αδωνης Γεωργιάδησ, ο Βουλευτής Ν. Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου Κος Στέφανος Γκίκας, ο δικηγόρος παρ Αρείω Παγω Κος Άγγελος Σπιγγος και η διακεκριμένη δημοσιογράφος και Head of Special Editions Huffpost.gr Κα Έμη Λιβανίου Ζησιοπούλου στο round table με θέμα : Ελλάδα – Γιατί είναι τώρα η στιγμή να επενδύσετε ?

Το επιχειρηματικό πρόγραμμα άνοιξε η CEO της Ingreece Κα Ρούλα Ρουβά η οποία ήταν υπεύθυνη για την δημιουργία της ιδέας και την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης , η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην πρώτη κιόλας προβολή της.

Η Κα Ρουβά , αναφέρθηκε στην νεα εποχή που δημιουργήθηκε με την υλοποίηση της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης ακινήτων ,ενός πρωτοποριακού project το οποίο απέφερε επιτυχία, πολλά θετικά σχόλια και πολλές ζητήσεις για αγορά ακινήτων και τέλος ευχήθηκε το πρώτο αυτό εγχείρημα να γίνει θεσμός.

Ingreece Closer: η πρωτοπόρα επιχειρηματική έκθεση ανοίγει νέους δρόμους. Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις στα ελληνικά όσο και στα Ρωσικά, με παρευρισκόμενους μεσίτες, επιχειρηματίες και επενδυτές και από τις δύο χώρες.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος Κα Ρούλα Ρουβά, Ο Πρόεδρος Μεσιτών Αττικής Κος Λευτέρης Ποταμιάνος , ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος Κος Νίκος Μανομενίδης και ο Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος Κος Κοσμάς Θεοδωρίδης συμμετείχαν στο πρώτο round table του επιχειρηματικού προγράμματος με θέμα : «Ελληνικά ακίνητα μετά την πανδημία. Γιατί να επενδύσω στην Ελλάδα τώρα» και μοιράστηκαν με τους επισκέπτες τις ομορφιές της Ελλάδας και για ποιους λόγους αξίζει να την επιλέξουν για τις επενδύσεις τους.

Ingreece Closer: η πρωτοπόρα επιχειρηματική έκθεση ανοίγει νέους δρόμους.

Επαγγελματίες μεσίτες ,των μεγαλύτερων μεσιτικών γραφείων της Ελλάδας, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και ταξίδεψαν τους Ρωσοφωνους αγοραστές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας , εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επενδύσει σε αυτές.

Η Ingreece «σήμανε» την νέα εποχή στο Real Estate , το οποίο αποτελεί πυλώνα για την ελληνική οικονομία και αποτελεί αδιαμφισβήτητα το νέο καυτό trend των online πωλήσεων με σκοπό και όραμα την άμεση επικοινωνία αγοραστών και επαγγελματιών του Real Estate.