Η φετινή χρονιά, ήταν αρκετά στατική με την καραντίνα να έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Η πολύωρη παραμονή στο σπίτι σίγουρα οδήγησε πολλούς από εμάς στο να πάρουμε βάρος. Το καλοκαίρι, όμως είναι προ των πυλών και όλοι θέλουμε να απολαύσουμε την θάλασσα χωρίς περιττά κιλά.

Το Business μενού της Taste & Diet είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα

Όλοι μας πριν βγούμε στην παραλία θέλουμε να ανανεώσουμε τον εαυτό μας, αλλά, η δουλειά στο γραφείο, τα παιδιά και οι πολλές ακόμα αρμοδιότητες της ημέρας στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το σώμα μας και να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας.

Για να διώξετε, λοιπόν τα παραπανήσια κιλά και να παρουσιάσετε στην παραλία την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, παρά την πολυάσχολη καθημερινότητα, η Taste & Diet δημιούργησε ένα ειδικό μενού για εσάς.

Διώξτε τα παραπανήσια κιλά και καλωσορίστε το καλοκαίρι με το Business μενού της Taste & Diet

Το Business μενού είναι η ιδανική επιλογή για άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην εμφάνιση αλλά και στη διάθεσή σας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα Classic μενού, χωρίς το βραδινό του γεύμα και με μόνο 800 θερμίδες ανά ημέρα.

Το Business μενού της Taste & Diet είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα

Το Business μενού της Taste & Diet περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό και επιδόρπιο και λύνει τα χέρια σε όσους εργάζονται πολλές ώρες και επιθυμούν να ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ακόμα και στο γραφείο. Φυσικά, απευθύνεται και όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους, σύμφωνα με τις οδηγίες των διαιτολόγων της Taste and Diet σχετικά με το βραδινό γεύμα.

Από μια επιτυχημένη διατροφή, βέβαια, δεν γίνεται να λείπει και η απόλαυση. Εννοείται, λοιπόν, πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής είναι πλούσιο σε γεύση καθώς η Taste & Diet προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές όπως κριτσίνια καλαμποκιού για πρωινό, μουσακά ή χοιρινό σωτέ με μουστάρδα & πατάτες φούρνου για μεσημεριανό και τα λαχταριστά γλυκά, τρούφα σοκολάτας και μηλοπιτάκι για επιδόρπιο.

Για να μάθεις περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/