Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία επίπλων BoConcept, τοποθετώντας στα καταστήματα της επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων LG. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στα καταστήματα BoConcept τις προηγμένες τηλεοράσεις LG OLED και LG ΝanoCell.

Η πολυβραβευμένη σειρά τηλεοράσεων OLED της LG, ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή τεχνολογία των αυτοφωτιζόμενων pixel, που προσφέρει βαθύτερα μαύρα, πλουσιότερα χρώματα και πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Το μοναδικό design των OLED τηλεοράσεων, προσθέτει κομψότητα και στυλ σε κάθε χώρο του σπιτιού, συνθέτοντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης με αξεπέραστη ποιότητα εικόνας. Ακόμη, χάρη στην εφαρμογή ThinQ AI, η τηλεόραση μετατρέπεται σε έναν κεντρικό κόμβο αφού με απλές φωνητικές εντολές, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το το Home IoT ecosystem.

Τα επιλεγμένα μοντέλα OLED & NanoCell τηλεοράσεων της LG είναι διαθέσιμα στα καταστήματα BoConcept

Οι τηλεοράσεις NanoCell της LG, αναπαράγουν αληθινά χρώματα χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια 1 nm, χαρίζοντας απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων. Η χρήση νανοσωματιδίων της τεχνολογίας NanoCell απομακρύνει τους ασαφείς χρωματισμούς και ενισχύει την καθαρότητα του φάσματος RGB. Η NanoCell Real 8K, προσφέρει 33 εκατομμύρια pixel για μεγαλύτερη πυκνότητα στην εικόνα ενώ χρησιμοποιώντας αλγορίθμους Deep Learning, ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς AI 8K αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το μετατρέπει σε μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία επίπλων BoConcept

Η BoConcept είναι ένα παγκόσμιο brand επίπλων με σχεδόν τριακόσια καταστήματα σε περισσότερες από εξήντα χώρες. Στην καρδιά των δραστηριοτήτων της BoConcept είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η πώληση σύγχρονων επίπλων, διακοσμητικών και φωτιστικών για το καθιστικό, την τραπεζαρία, το δωμάτιο, το home-office και τους εξωτερικούς χώρους. Ακόμη, η εταιρεία βοηθά τους πελάτης της να δημιουργήσουν το σπίτι που τους ανιτπροσωπεύει, μέσω της ολοκληρωμένης Υπηρεσίας Εσωτερικής Διακόσμησης που παρέχεται στο σπίτι ή στο κατάστημα.

H συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την αρχή για μια σειρά κοινών ενεργειών της LG με την BoConcept, οι οποίες θα ανακοινωθούν μέσα στον χρόνο.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000 ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company

Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, projectors, και προσωπικών υπολογιστών. Η εταιρεία είναι αναγνωρισμένη για την καινοτομία της στον κλάδο και για την ηγετική της θέση στις τηλεοράσεις OLED, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία premium τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες LG SIGNATURE OLED TVs και NanoCell TVs οι οποίες ενσωματώνουν δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr LG Magazine www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas www.LinkedIn.com/lghellas

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr

τηλ: 210 66 60 857

LG Electronics Hellas

LG Electronics Hellas

Βίκυ Στασινοπούλου

Marketing Manager, Corporate & Digital e- mail: v.stasinopoulou@lge.com

τηλ: 210 48 00 537