Η περίοδος της νηστείας που διανύουμε, ενέχει κινδύνους για το βάρος μας.

Είναι εύκολο εάν δεν ακολουθήσουμε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής να βγούμε από την νηστεία με περιττά κιλά. Επειδή, φυσικά, η αύξηση του βάρους δεν είναι επιθυμία όσων νηστεύουν , η Taste & Diet είναι εδώ για να προσφέρει βοήθεια. Γι’ αυτό δημιούργησε ένα ειδικό νηστίσιμο μενού για να απολαύσετε τη νηστεία χωρίς να παχύνετε. Το συγκεκριμένο μενού προτείνεται σαν εναλλακτική λύση μόνο για τις δύο μεγάλες περιόδους νηστείας, δηλαδή την Σαρακοστή (Πάσχα) και τα Χριστούγεννα.

Το νηστίσιμο μενού της Taste & Diet περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γεύσεων

Το νηστίσιμο διατροφικό μενού της Taste & Diet αποτελεί την ιδανική επιλογή όσων επιθυμούν να νηστέψουν χωρίς αύξηση βάρους και χωρίς να στερηθούν ποικιλίας και γεύσης. Περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γεύσεων, όπως όσπρια, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά με μόνο 1100 kcal μ.ό. ανά ημέρα.

Το νηστίσιμο μενού της Taste & Diet συνδυάζει απόλαυση και υψηλή διατροφική αξία

Τα γεύματα του νηστίσιμου μενού της Taste & Diet είναι πλούσια σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία. Με τις ποιοτικές πρώτες ύλες, με τους κατάλληλους διατροφικούς συνδυασμούς και με την σωστή διαμόρφωση των γευμάτων από τους ειδικούς διατροφολόγους της Taste & Diet, λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα για το σώμα σας θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και ταυτόχρονα δεν πεινάτε.

Τα λαχταριστά γλυκά δεν λείπουν από το νηστίσιμο διατροφικό μενού της Taste & Diet

Εννοείται πως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν λείπει η γεύση καθώς η Taste & Diet προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές όπως κέικ με σταφίδες για πρωινό, χταποδάκι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι για μεσημεριανό και χορτόπιτα με φύλο κρούστας και αγγούρι με λιαστή ντομάτα για βραδινό. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν και τα λαχταριστά νηστίσιμα γλυκά, όπως το ανώμαλο φουντουκιού και το σαραγλί

Το νηστίσιμο μενού της Taste & Diet αποτελεί την ιδανική επιλογή για νηστεία χωρίς περιττά κιλά

Για να μάθεις περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/