Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors δεν σταματά να αναλαμβάνει νέα project και να τα ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία.

Το γραφείο Sissy Feida Interiors μεταξύ πολλών έργων που έχει αναλάβει στο εξωτερικό, έχει ολοκληρώσει και τον σχεδιασμό πολυτελούς διαμερίσματος στο ιστορικό κτήριο Abbey Lodge, που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου.

Στόχος του σχεδιασμού ήταν να δημιουργηθούν χώροι που αποπνέουν ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα άνεση και πολυτέλεια, αναδεικνύοντας το ύφος της Λονδρέζικης αρχιτεκτονικής κι εκφράζοντας παράλληλα την ιδιοσυγκρασία και κουλτούρα του ιδιοκτήτη, επιχειρηματία από την Μέση Ανατολή. Η επιλογή ζεστών αποχρώσεων και απαλών μοτίβων σε ταπετσαρίες και υφάσματα, σε αντίθεση με τολμηρά κι επιβλητικά στοιχεία με έντονες χρωματικές πινελιές εξισορροπούν την όλη ατμόσφαιρα με ένα αριστοτεχνικό στυλ.

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram www.instagram.com/sissyfeida και επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για tips διακόσμησης και χρήσιμες συμβουλές.