Την Κυριακή 28 Μαρτίου το Ίδρυμα Ωνάση σε πάει σε συναυλία του Παύλου Παυλίδη!

Το Ίδρυμα Ωνάση, υποστηρίζοντας του συναυλιακούς χώρους της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής, αλλά και τους ίδιους του καλλιτέχνες που βάλλονται από την πανδημία, καθώς και όλους τους επαγγελματίες που με τη δουλειά τους συντονίζουν αυτό που αποκαλούμε μουσική σκηνή, έχει φέρει στη ζωή μας το STAGES A/LIVE.

Το STAGES A/LIVE εκπέμπει ακόμα μια φορά από τη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 28 Μαρτίου, στις 21:00 και ενώνει τον Παύλο Παυλίδη με τον Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και τα φωνητικά και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο. Όλα αυτά στο Principle Club Theater, αλλά για εμάς βασικά στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο Youtube.

Κάνε κλικ για το κανάλι στο Youtube εδώ. 

Ο Παύλος Παυλίδης επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες χαράζει με τους δικούς του όρους μια ανήσυχη, ιδιοσυγκρασιακή πορεία, με κάθε προηγούμενο της βήμα να οδηγεί με τόλμη στο επόμενο. Όπως τώρα που στράφηκε στον Φώτη Σιώτα, έναν σπουδαίο -avant garde και όχι μόνο- βιολιστή και παλιό του γνώριμο από την Θεσσαλονίκη και με τον μπασίστα Δημήτρη Τσεκούρα να συμπληρώνει το παζλ. Κιθάρα, βιολί, λούπες και μπάσο στην υπηρεσία ενός τρίο που πειραματίζεται πάνω στην πρώτη ύλη του πολυσχιδούς σώματος δουλειάς του Παυλίδη μέχρι τώρα, με τα κλασικά του τραγούδια να αποκτούν νέα δυναμική και σε ορισμένες περιπτώσεις να χτίζονται ξανά εκ του μηδενός, χωρίς να αποδομείται η κεντρική ιδέα της τραγουδοποιίας του Παύλου Παυλίδη.

Συντελεστές

Σύλληψη & Επιμέλεια: Χρήστος Σαρρής
Συντονισμός Παραγωγής: Σμαράγδα Δογάνη, Έλενα Χωρέμη
Παραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ TRIO