Αν «συχνάζεις στο Youtube ξέρεις πως τα βίντεο είναι σαν τα πατατάκια, «ένα δεν είναι αρκετό»!

Ξεκινάς και χαζεύεις και μετά πας στο επόμενο. Και μετά σου βγάζει ένα προτεινόμενο κανάλι και ίσως δεν το έχεις ξαναδεί και ίσως θες να το τσεκάρεις… Το πιάνεις το νόημα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να άνοιξες την εφαρμογή του Youtube στο κινητό σου, λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος και τελικά έξω ξημερώνει και εσύ ακόμα βλέπεις tutorials, για κάτι που δεν έχεις σκοπό να φτιάξεις ποτέ στη ζωή σου. Ή να έχεις μάθει κάθε «μυστικό» για τους αγαπημένους σου celebrity από ΜΗ αξιόπιστες πηγές…ας πούμε.

Πριν από λίγες ημέρες σας ρωτήσαμε στο instagram, ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας Έλληνες Youtubers και οι απαντήσεις σας ήταν αυτές:

1. i Mikri Ollandeza (Δανάη Γεωργαντά)

Είναι ένα σύγχρονο παιδί των ’90s, εσωστρεφής, με άποψη, cool. Με τον σύντροφο της, Δημήτρη, και τα δύο του σκυλάκια, Chilly (first love) και Maddox (new entry) δεν κάνουν τα στερεοτυπικά βίντεο για γυναίκα στο ελληνικό youtube αλλά το περιεχόμενο τους είναι lifestyle, κοινωνικό, haul αλλά και vlogs.

2. Mary Sinatsaki (Μαίρη Συνατσάκη)
Κατάφερε να αποποιηθεί το “τηλεοπτικό” της προφίλ. Το περιεχόμενό της είναι σε μεγάλο ποσοστό κοινωνικού περιεχομένου και αυτό μας χαροποιεί καθώς ένα “δημόσιο” πρόσωπο δεν φοβάται να εκφράζει την άποψή του και να δίνει τροφή για σκέψη.

3. Myronas Stratis (Μύρωνας Στρατής)

Τραγουδιστής / εραστής του καλού φαγητού. Με το “fagaki” του μας παρουσιάζει διάφορες γεύσεις, γαλλικές οι αγαπημένες του, και μας προκαλεί watering mouths. Είναι τόσο πορωμένος που για να παρουσιάσει τη συνταγή για το “καλύτερο burger” μας το ανέλυσε σε 3 ξεχωριστά βιντεάκια (ψωμάκι – sause – μπιφτέκι). Ακόμα και το βούτυρο-με-μέλι απέκτησε άλλη διάσταση μέσα από τα μάτια του.

4. Seniora Elis

Πρωτοεμφανίστηκε στο feed μας το 2014 στα 16 της. Ένα κορίτσι της 1ης λυκείου ξεκίνησε να μας παρουσιάζει την καθημερινότητα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μιας έφηβης, ρεαλιστικά, παιδικά και με έναν όμορφο ρομαντισμό που λείπει από τα σημερινά παιδιά. Είναι ένα ανήσυχο παιδί ετών 22 πλέον.

5. Olga (Όλγα Πέτση)

Μαζί της κάνεις μαθήματα skin care ποικίλης ύλης, μαθαίνεις όχι μόνο τι είναι καλύτερο για τις δικές σου ανάγκες αλλά κυρίως γιατί. Στο κανάλι της Olga ανακαλύπτεις πως δεν χρειάζονται τα φρου φρου κι αρώματα για να έχεις την καλύτερη φυσική κατάσταση μέσα κι έξω.