Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 27 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή και γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογείται σημαντικές στιγμές από την καριέρα και τη ζωή του, ερμηνεύει unplugged τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ενώ ο Αντώνης τον προκαλεί σε ένα απολαυστικό challenge.

Ακόμα, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Στην ενότητα ΧΑΙ 5, γνωρίζουμε ξανά 5 αγαπημένα ελληνικά τραγούδια μέσα από τις επανεκτελέσεις τους. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού chart του Spotify. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart, What’s New και φυσικά το ελληνικό και ξένο Top 10.

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «MEGA STAR» το Σάββατο 27 Μαρτίου με καλεσμένο τον Λευτέρη Πανταζή:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή