Η Gingko Design ιδρύθηκε από τον Paul Sun και τη σύζυγό του Natalie Sun το 2011 στην Οξφόρδη της Αγγλίας, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν.

Το όνομα του Gingko προήλθε από ένα δέντρο που ονομάζεται Gingko (ή Ginkgo). Είναι ένα από τα παλαιότερα, αν όχι το παλαιότερο δέντρο στον πλανήτη μας. Το δέντρο Gingko φαίνεται υπέροχο και όμορφο το φθινόπωρο, όταν όλα τα φύλλα γίνονται χρυσά και τα φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βότανα ή τσάι.

Η Gingko Design συνδυάζει ομορφιά, πρακτικότητα και βιωσιμότητα στα προϊόντα της

Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας, συνδυασμός ομορφιάς και πρακτικότητας. Τα προϊόντα της Gingko Design μοναδικά, κορυφαίας ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως μπαμπού και άλλα βιώσιμα ξύλα – και όχι πλαστικό.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με γνώμονα το σχεδιασμό και τον άνθρωπο. Δημιουργεί προϊόντων υψηλής ποιότητας, κομψά και πρακτικά για δώρα σπιτιού, ενσωματώνοντας σε καθημερινά αντικείμενα τη σύγχρονη τεχνολογία.

Τα προϊόντα έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Red Dot Design Award, το German DesignAward, το Global Innovation Award, το Smart Design Award από την Ιαπωνία, το δώρο της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2018 έως το 2020, το δώρο του Έτος στην Ισπανία το 2019 και UK 2020 Έπιπλα βραβεία κ.λπ.

Η Gingko Design εστιάζει στον ξεχωριστό σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία των προϊόντων της , έχοντας παράλληλα την βιωσιμότητα στον πυρήνα της. Η εταιρεία μας προσκαλεί να ξεφύγουμε από το βαρετό και να σχεδιάσουμε μια καλύτερη ζωή, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό μας απέναντι στον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Για περισσότερες πληροφορίες: 210 3247128, sales@kontossi1935.gr