Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη στέλνει τις θερμότερες ευχές της για την Ημέρα της Γυναίκας και λυπάται πολύ που λόγω της πανδημίας δεν είναι δυνατόν να διοργανωθεί η εκδήλωση που πραγματοποιούσε κάθε χρόνο στην Αθήνα και στο Παλάτι στο Βελιγράδι προς τιμήν των Γυναικών.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της είπε: «Παρόλο που δεν είναι εφικτό να συναντηθούμε μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να εξελίσσουμε την κοινωνία μας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στις οποίες η καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19 είναι το κύριο καθήκον της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο και η διατήρηση της υγείας αποτελεί προτεραιότητα όλων, είναι σημαντικό να ενωθούμε και να επιμείνουμε σε αυτόν τον αγώνα.

Η εκδήλωση Traditional Ladies Lunch στο White Palace το 2020 με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Είμαι τόσο περήφανη για όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλο το ιατρικό προσωπικό στον ηρωικό αγώνα που διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε μέρα για να βοηθήσουν τους άλλους. Είμαι επίσης περήφανη για όλες τις μητέρες, τις γιαγιάδες, τις κόρες, τις συζύγους που βοήθησαν τις οικογένειές τους, τους γείτονες, τους φίλους τους και που είναι ενωμένες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για να ξεπεράσουν αυτές τις στιγμές μαζί.

Αγαπητές μου Κυρίες, φροντίστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε υγιείς, ασφαλείς και να συνεχίσετε να αγαπάτε τη ζωή και να προσφέρετε τον εαυτό σας σε όσους χρειάζονται υποστήριξη όσο το δυνατόν περισσότερο».