Το Deli Very by Ecali Club, πιστό στην παράδοση της υψηλής ποιότητας και των κορυφαίων πρώτων υλών, έρχεται να αλλάξει το τοπίο της διανομής φαγητού, φέροντας την γαστρονομική απόλαυση στην πόρτα σας.

Το πλούσιο μενού του υπόσχεται να καλύψει ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Με ευρεία γκάμα γεύσεων, προσφέρει ασιατικές, ιταλικές αλλά και BBQ επιλογές, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το Deli Very by Ecali Club προσφέρει ένα πλούσιο μενού για να καλύψει όλα τα γούστα

Χάρη στο Deli Very by Ecali Club, ο χώρος σας μετατρέπεται σε βραβευμένο ασιατικό εστιατόριο, με πλούσιες γεύσεις sushi (makirolls, nigiri, sashimi) και αγαπημένα ασιατικά πιάτα (sweet & sour pork, teriyaki chicken, noodles & egg fried rice).

Πλούσιες γεύσεις sushi στο σπίτι σας από το Deli Very by Ecali Club

Απολαύστε μια ναπολιτάνικη νύχτα με pasta rummo και χειροποίητες σάλτσες, pizza με φρέσκα υλικά πάνω σε λαχταριστή ζύμη φτιαγμένη με την αυθεντική ιταλική συνταγή.

Όλα τα πιάτα του Deli Very by Ecali Club παρασκευάζονται από έμπειρους σεφ με εξαιρετικές πρώτες ύλες

Για ποιο rustic γούστα, το Deli Very by Ecali Club προτείνει λαχταριστά ζουμερά ψητά, με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες, τυλιχτά και τεράστια ποικιλία από συνοδευτικά και φρέσκες σαλάτες.

Όσο για τους φίλους που ακολουθούν vegetarian διατροφή, όλα τα μενού προσφέρουν πλούσιες επιλογές εξίσου γευστικές και απολαυστικές.

Πλούσιες γεύσεις sushi στο σπίτι σας από το Deli Very by Ecali Club

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται on the spot από έμπειρους σεφ, με φροντίδα, αγάπη και άριστες πρώτες ύλες και φτάνουν στην πόρτα σας άμεσα, τηρώντας όλους τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας.

Το Deli Very by Ecali Club προσφέρει ένα πλούσιο μενού για να καλύψει όλα τα γούστα
Λαχταριστά ζουμερά ψητά στο σπίτι σας από το Deli Very by Ecali Club
Αγαπημένα ασιατικά πιάτα στο σπίτι σας από το Deli Very by Ecali Club
Λαχταριστά ζουμερά ψητά στο σπίτι σας από το Deli Very by Ecali Club
Απολαύστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις από το Deli Very by Ecali Club

Μπορείτε να παραγγείλετε από το Deli Very by Ecali Club καλώντας στο 210 3500050, μέσω του e-foodκαι της wolt ενώ σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να παραγγείλετε και online μέσω του www.thedelivery.gr