Η πτώση τιμών που προσφέρει η εταιρεία MOURTZI στα υποδήματα της συνεχίζεται. Τι κι αν βρισκόμαστε σε περίοδο lockdown, με κλειστά τα φυσικά καταστήματα, είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τώρα τις αγορές μας σε όλους τους κωδικούς της φθινοπωρινής – χειμωνιάτικης συλλογής της εταιρείας. Loafers, oxfords, μποτάκια, μπότες, γόβες, όλα σε καταπληκτικές τιμές -50%.

Ανακαλύψτε με ένα κλικ τα παπούτσια Μοurtzi και πολλές επώνυμες μάρκες σε προσφορά έως -50%. Απίστευτη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία συνδυάζονται σε όλα τα εκπτωτικά γυναικεία παπούτσια στο ηλεκτρονικό κατάστημα Μοurtzi. Από τις εκπτώσεις εξαιρούνται μόνο ορισμένοι κωδικοί υποδημάτων.

Οι εκπτώσεις -50% στα υποδήματα της εταιρίας MOURTZI συνεχίζονται

Η ιστορία της εταιρίας Mourtzi είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υποδημάτων υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Το κατάστημα MOURTZI στην οδό Ερμού

Τα παπούτσια της εταιρείας αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας.

Στόχος της εταιρίας δεν είναι άλλος από το συνεχίσει να δημιουργεί υποδήματα άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική. Αξίζει μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.mourtzi.com για να αποκτήσετε αγαπημένο σας ζευγάρι υποδημάτων της εταιρείας MOURTZI όσο και οίκων του εξωτερικού που φιλοξενούνται μέσα σε αυτό, γρήγορα και με ασφάλεια.