Το Gala, το κορυφαίο περιοδικό των διασημοτήτων φιλοξένησε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο νέo εγχείρημα του Γιώργου Ντάβλα, το Opera Tables.

Ο επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των δημοσίων σχέσεων δημιούργησε ένα βιβλίο στο οποίο συνδυάζει την αγάπη του για την όπερα με την αγάπη του για την διακόσμηση. Πρόκειται για ένα μοναδικό coffee table book το οποίο ενώνει αρμονικά το art de la table με την όπερα. Οι φωτογραφίσεις για το βιβλίο Opera Tables έγιναν σε 33 πόλεις του κόσμου για να αποδώσουν ιδανικά την ξεχωριστή ομορφιά και αισθητική κάθε όπερας.

Το αφιέρωμα για το νέο βιβλίο του Γιώργου Ντάβλα Opera Tables στο περιοδικό Gala

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Ντάβλας στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala ,με το συγκεκριμένο βιβλίο δεν επιθυμεί να διδάξει στον κόσμο την τέχνη του art de la table αλλά να δημιουργήσει θεατρικά τραπέζια το καθένα με την δική του θεματολογία, εμπνευσμένα από 90 όπερες. Μάλιστα ,αναφέρει ότι η έμπνευση για το εγχείρημά του αυτό προέκυψε ένα βράδυ που υπό τις μελωδίες της «ΤΟΣΚΑ» διακόσμησε αντίστοιχα το τραπέζι του.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Gala που φιλοξενεί το αφιέρωμα στο βιβλίο Opera Tables του Γιώργου Ντάβλα

Το Opera Tables πρόκειται για ένα βιβλίο-ωδή στην κλασσική μουσική και την καλαισθησία το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Νίκη Εκδοτική.