Λαμπρό ξεκίνημα είχε το boutique ξενοδοχείου Belle Epoque. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, κάτω από τις οποίες άνοιξε τις πόρτες του, το Belle Epoque μάγεψε το κοινό με την μοναδική του αισθητική και την ιστορική του τοποθεσία.

Φυσικά, η ιστορική τοποθεσία δεν είναι άλλη από την συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Χαβρίου στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα μοναδικό, διατηρητέο κτίριο ηλικίας άνω των 100 ετών στην καρδιά της Αθήνας, ένα από τα πιο σπάνια Αθηναϊκά κτίρια του κέντρου, με 3 όψεις, και φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη στους κλασσικά ανακαινισμένους χώρους του.

Το κορυφαίας αισθητικής και φινέτσας υπνοδωμάτιο σε μια από τις σουίτες του Belle Epoque
Καθεμία από τις 17 σουίτες του Belle Epoque διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο

Το εγχείρημα των νεαρών επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από αυτό το έργο έρχεται να συμπληρώσει ,με φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, την άνθηση του τουρισμού στην Ελλάδα και να εστιάσει, στο όλο και ανερχόμενο, κέντρο της πρωτεύουσας, θέτοντας υψηλά τον πήχη στην ποιότητα. Οι νεαροί επιχειρηματίες του Belle Epoque επιθυμούσαν και πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο το οποίο να ενώνει την παλιά Αθήνα με την σύγχρονη ελληνική πρωτεύουσα του σήμερα. Γι’ αυτό, άλλωστε, κατά την ανακατασκευή του κτιρίου το 2020, τα στοιχεία της όψης του, ο ανελκυστήρας και ο γύψινος διακοσμητικός ανάγλυφος, αποδόθηκαν όπως η αρχική τους μορφή, σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω τους.

Το ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο Belle Epoque
Στο Belle Epoque η απαράμιλλη ομορφιά βρίσκεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Το κτίριο αποτελείται από 17 σουίτες υψηλής αισθητικής, διαφορετικές μεταξύ τους, σχεδιασμένες με σκοπό να αποπνέουν τον αέρα της χρυσής εποχή των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα, ενώ παράλληλα διαθέτει στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας παροχές .Σε κάθε ξεχωριστή σουίτα η φινέτσα και η ομορφιά της Αθήνας του 1920 συνδιαλέγεται και συνομιλεί με την άνεση και την εξέλιξη της σημερινής Αθήνας. Η διαμονή σε μια από τις σουίτες σε συνδυασμό με την επίσκεψη στην ταράτσα του ξενοδοχείου, αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, μια συγκλονιστική εμπειρία.

Η διακόσμηση του Belle Epoque αποπνέει άρωμα παλιάς Αθήνας
Το εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας , από ψηλά
Η συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη από την ταράτσα του Belle Epoque

Η ομάδα του Belle Epoque είναι έτοιμη να σας μυήσει στο κέντρο της Αθήνας και να σας παρέχει ότι πληροφορία χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας!

Ο διατηρητέος ανελκυστήρας του Belle Epoque θυμίζει περασμένες εποχές πολυτέλειας
Η ανεπιτήδευτη ομορφιά του χώρου και τα θερμά χαμόγελα της ομάδας του Belle Epoque δημιουργούν την τέλεια ρεσεψιόν
Η ταράτσα του Belle Epoque έχει μαγευτική θέα

Για περισσότερες πληροφορίες: www.belleepoquesuites.gr

Instagram :@belleepoquesuites

Facebook :@belleepoquesuites