Εν μέσω lockdown μοιράζουμε αγάπη και τέλεια δώρα για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με καλή διάθεση και μεγάλα χαμόγελα!

Αν θέλεις να είσαι εσύ ο τυχερός νικητής ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Πρώτα κάνε κλικ εδώ για να βρεις το post μας στο Facebook ή εδώ για το post μας στο Instagram!

  • Γράψε σε σχόλιο την πόλη που μένεις
  • Κάνε tag ένα φίλο/η

Τι θα κερδίσεις;

Ένας τυχερός νικητής (Αθήνα) θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα για 4 άτομα από το Dipnosofistirion Catering, το οποίο θα παραδοθεί στο χώρο του.

Δείτε εδώ το μενού!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 1/1/2020 και η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 2/1/21.

*Συμμετοχές μόνο από Αττική.

Λίγα λόγια για το Δειπνοσοφιστήριον Catering

Από το 1997, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας.

Ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρης και ο ξάδερφός τους Διομήδης Καψάλης μοιράστηκαν το κοινό τους όραμα για αυθεντικές & πρωτότυπες ελληνικές γεύσεις, έχοντας ως σημείο αναφοράς τις μνήμες, τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Μάνης, του τόπου καταγωγής τους.

Γαστρονομία όπως Τέχνη. Κουζίνα της Ψυχής. Μεγάλοι Σεφ. Τοπικά υλικά. Διεθνείς Τάσεις. Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα. Αυθεντικότητα και Παράδοση. Αγάπη και Όραμα. Κοσμοπολιτισμός με Ουσία. Πρωτοπορία και Ανανέωση.

Η «συνταγή» της επιτυχίας μας έχει αρκετά συστατικά, πολύ μόχθο και άφθονη προσήλωση σε αληθινές αξίες. Έτσι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας, έτσι παραμένουμε στην κορυφή και έτσι μπορούμε και δίνουμε στις μεγάλες στιγμές της ζωής σας τη γεύση που τους αξίζει!

Με τρίπτυχο την αυθεντικότητα, την αστείρευτη δημιουργικότητα & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το Δειπνοσοφιστήριον Catering χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης στο χώρο της εστίασης & τη διοργάνωση εκδηλώσεων με διαχρονικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την αποκλειστική συνεργασία με τα Μουσεία Μπενάκη και Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για την ευθύνη διαχείρισης των- Restaurants Natu, Ilios, Delta καθώς και με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και το Aegean, το ΚΠΙΣΝ, Island, Κτήμα Ορίζοντες, Κτήμα Λάας, Casa e campo, και πολλοί άλλοι χώροι.

Στην κουζίνα επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με φιλοσοφία που εστιάζει στη μέγιστη ανάδειξη της γευστικότητας και της υψηλής διατροφικής αξίας των υλικών.