Η CARLO DALI LONDON, το διεθνές luxury brand με έδρα το Λονδίνο απευθύνεται σε όσους θεωρούν πως η πολυτέλεια δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά τρόπος ζωής.

Αυτή την πολυτέλεια μπορεί να την ανακαλύψει κανείς στα εντυπωσιακά προϊόντα της CARLO DALI LONDON τα φινετσάτα ρολόγια, τις σικάτες τσάντες, τα μαγευτικά αρώματα και τον πολύτιμο καφέ.

Τα αρώματα της CARLO DALI LONDON αποτελούν μια αξέχαστη οσφρητική εμπειρία

Οι κομψές τσάντες θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη ματιά. Υφές, κουμπώματα, ραφές, κεντήματα και μοναδικές λεπτομέρειες που θα συζητηθούν για την αισθητική και για την προσιτή πολυτέλεια του brand. Κλασικές, σπορ, business ή trendy, οι τσάντες CARLO DALI LONDON σχεδιασμένες εργονομικά και δουλεμένες με πολυτελή και μοντέρνα υλικά υψηλών προδιαγραφών και εκφράζουν το τρίπτυχο της σύγχρονης γυναίκας: Θηλυκότητα, δυναμισμός και ποιότητα.

Τα ρολόγια της CARLO DALI LONDON είναι μικρά έργα τέχνης

H CARLO DALI LONDON επίσης, έχει στη συλλογή της 64 σπάνια, αισθησιακά αρώματα με τη μυρωδιά τους να κάνει μια αξέχαστη δήλωση εικονικού στιλ σε μονοπάτια οσφρητικών αποδράσεων. Πολυτελή αιθέρια και μυστηριακά αρώματα, με πολύτιμα oud και σπάνια συστατικά από τους μαγικούς κήπους της Ανατολής θα σας μεταφέρουν σε μια οσφρητική εμπειρία που κρύβεται στις μυστικές συνταγές που αντιπροσωπεύουν τις αρωματικές αντιθέσεις μεταξύ τολμηρού αισθησιασμού και παιχνιδιάρικου χαμόγελου.

Οι τσάντες της CARLO DALI LONDON είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε δυναμική γυναίκα.

Κλασσικά, με χρονογράφους, αυτόματα, tourbillon ή smart watch, τα ρολόγια της CARLO DALI LONDON είναι μοναδικά με ποιότητα κατασκευής και αισθητική υπεροχή. Προοπτική και ισορροπία. Υψηλή τέχνη και ακριβής σχεδιασμός. Κλασσικές αξίες και σύγχρονο πνεύμα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα δυναμικά και εντυπωσιακά ρολόγια του διεθνούς φήμης luxury brand .

Οι τσάντες της CARLO DALI LONDON είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε δυναμική γυναίκα.

Τέλος, ο μοναδικός Coffee with Gold με 23καράτια χρυσό και χαρμάνι 100% Arabica.Αρχαίο μυστικό αποτελεί ο χρυσός, οι θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες και η σπανιότητά του είναι η αιτία που οι άνθρωποι τον λάτρεψαν, από τους πανάρχαιους πολιτισμούς μέχρι σήμερα, ως ένα μυστηριώδες ελιξίριο. Μία μικρή γαστρονομική πολυτέλεια που αξίζει να απολαύσετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Είναι προφανές ότι τα προϊόντα της CARLO DALI LONDON αποτελούν το τέλειο δώρο για όσους επιθυμούν ένα δώρο ιδιαίτερο και καλαίσθητο που να εκφράζει την προσωπικότητά τους.

Τα ρολόγια της CARLO DALI LONDON είναι μικρά έργα τέχνης
Ο καφές Coffee with Gold της CARLO DALI LONDON είναι μια μικρή γαστρονομική πολυτέλεια

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο www.carlodali.com και στο showroom:Λ. Ποσειδώνος 1, Άλιμος,

τηλ:210 98 888 90