Με έδρα την Νέα Υόρκη, δράση στην Ευρώπη και έμπνευση την Ελλάδα και το ελληνικό ταμπεραμέντο, η Ζωή Κέρος δημιούργησε το πρωτοποριακό brand ZoeK (est.2018).

Ένα δυναμικό military jacket brand με hand-painted δημιουργίες. Η Ζωή Κέρος μετέτρεψε την εξειδίκευσή της στην μόδα και την επιχειρηματικότητα στα unique jackets ζωγραφισμένα στο χέρι με δυνατά μηνύματα, ιδιαίτερες υφές και στυλ.

Κομμάτι από την συλλογή της ZoeK “EMOTIONS 2020” που παρουσιάστηκε στην AXDW

Με την ομάδα της δημιουργεί τα απόλυτα ΙΤ statement military και vegan leather jackets made in Greece, λεπτομερώς ζωγραφισμένα στο χέρι με sustainable υλικά και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Κομμάτι από την συλλογή της ZoeK “EMOTIONS 2020” που παρουσιάστηκε στην AXDW

Η συλλογή FW20 ονομάζεται “EMOTIONS 2020”, ένα αφιέρωμα ωδή στην συναισθηματική περιπλάνηση του 2020. Βασικά κομμάτια της συλλογής είναι τα iconic military jackets και highlightτα συλλεκτικά Runway κομμάτια.

H Ζώη Κέρος ζωγραφίζει τα leather jacket του brand ZoeK στο χέρι

Νεανική και σοφιστικέ, sustainable και δυναμική, η πρώτη on digital catwalk συλλογή της ZoeK, παρουσιάστηκε φέτος στον καινοτόμο διαδικτυακό θεσμό της ΑXDW με ένα δυναμικό conceptual video που προβλήθηκε στο LIFO.GR στις 18/11/2020.

To catwalk του brand ZoeK έκλεψε την παράσταση στην AXDW

HΖωή Κέρος βραβεύθηκε με το βραβείο BESTCATWALK από τον θεσμό AXDW.

Η Ζώη Κέρος τιμήθηκε με το βραβείο BESTCATWALK στην AXDW

Oι βασικές αρχές του πρωτοποριακού brand ΖοeK αποτυπώνονται στο δικό της e-shop: http://madebyzoek.com