Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της “Gowns & Wedding” SS2021, στα πλαίσια του AXDW σε ένα εντυπωσιακό shooting show στον Εθνικό κήπο.

Μια couture σειρά που συνδυάζει φινέτσα και ρομαντισμό και αποπνέει έντονη θηλυκότητα. Τα υπέροχα φορέματα από μεταξωτές αέρινες μουσελίνες και σκληρά υφάσματα, σε έντονα και ευφάνταστα χρώματα έκαναν τα μοντέλα να μοιάζουν με νεράιδες.

Υπέροχα φορέματα από την Spring-Summer 2021 συλλογή της Kathy Heyndels

H Athleisure συλλογή της Kathy Heyndels με την υπογραφή του Μάριο Τόγκου

Τα νυφικά της συλλογής είναι εντυπωσιακά σχεδιασμένα με κομψότητα και καθαρές γραμμές, με ανοιχτή πλάτη και τονισμένα ανοίγματα στο πόδι για μοναδικές εμφανίσεις, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα με μοναδικό τρόπο.

Τα μοντέλα από το Poland’s Next Top Model στο fitting, λίγο πριν το show της Kathy Heyndels

Τα μοντέλα από το Poland’s Next Top Model στο fitting, λίγο πριν το show της Kathy Heyndels

Στην AXDW παρουσιάστηκε και η νέα Athleisure & Streetwear “Free to move” σειρά με την υπογραφή Kathy Heyndels by Marios Togos, γιός του ιδιοκτήτη του οίκου Γιάννη Τόγκου. Στην συλλογή αυτή το streetwear αποκτά luxury υπόσταση και συνδυάζει το φούτερ, την ποπλίνα και το δέρμα με neon λεπτομέρειες. Σχεδιασμένη με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες, σε ένα δυναμικό, active και neon fashion style. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο και συμπληρώνεται μρ 3D flowing λεπτομέρειες σε συνδυασμούς υφασμάτων με γεωμετρικές γραμμές.

Τα εντυπωσιακά νυφικά της συλλογής Kathy Heyndels

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην παρουσίαση του οίκου Kathy Heyndels συμμετείχαν και γνωστά μοντέλα από το Poland’s Next Top Model.