Ο Χάρι Στάιλς είναι τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction και μόλις έγινε ο πρώτος άντρας που φωτογραφίζεται μόνος για το εξώφυλλο του περιοδικού για την 127ή επέτειό του, σχολάζει τις σεισμικές αλλαγές του 2020, συμπεριλαμβανομένης της εξέγερσης του Black Lives Matter για τη φυλετική δικαιοσύνη.

Και το κάνει φορώντας φόρεμα…

Ο τραγουδιστής από την Αγγλία έχει «ενσωματώσει» το εκκεντρικό και κάπως θηλυκό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα του, αντλώντας  έμπνευση από την ροκ μουσική σκηνή των προηγούμενων δεκαετιών. Όταν έχεις στο νου σου παραδείγματα όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι και ο Μικ Τζάγκερ, τότε οι πέρλες, τα δαχτυλίδια και τα φρου φρου στα ρούχα σίγουρα δεν φαίνονται τόσο «παράξενα».

 

 

Ο Χάρις Στάιλς αναφέρεται στο στυλ του και τονίζει ότι διασκεδάζει όταν επιλέγει ρούχα:

«Τα ρούχα υπάρχουν για να είναι διασκεδαστικά και να πειραματίζεσαι και να παίζεις με αυτά. Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι όλες αυτές οι γραμμές καταρρίπτονται κάπως».

«Όταν απομακρύνετε το “υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες”, μόλις αφαιρέσετε οποιαδήποτε εμπόδια, προφανώς ανοίγετε την αρένα, στην οποία μπορείτε να παίξετε» είπε.

Είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις με ρούχα. Ποτέ δεν σκέφτηκα πάρα πολύ τι σημαίνει- είναι επέκταση του να δημιουργείς κάτι».