Η μαγευτική εμπειρία ξεκινάει από την είσοδο, για την προνομιακή Penthouse suite του ξενοδοχείου King George, που πλέον γίνεται με ιδιωτική πρόσβαση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Οι ένοικοι της Penthouse suite έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των δυο ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας την ιδιωτική αυτή είσοδο που δημιουργήθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη σουίτα, η οποία θυμίζει αληθινό παλάτι.

Μεγαλοπρεπής πολυτέλεια και μοναδική θέα στην εμβληματική Penthousesuite του King George

Αυτή είναι, άλλωστε, και η φιλοσοφία που διέπει τον σχεδιασμό και την διακόσμηση της ξεχωριστής σουίτας, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Με δύο κρεβατοκάμαρες, μία masterμε walk-in closet καιen-suit sunken bathtub, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τρία μπάνια, το καθένα με ξεχωριστό ευρύχωρο rainfall shower, σαλόνι και τραπεζαρία στην οποία μπορούν να δειπνήσουν με άνεση 8 άτομα, η Penthouse suiteτου King George μοιάζει περισσότερο με ιδιωτικό διαμέρισμα με την πολυτέλεια και τη μεγαλοπρέπεια να είναι ευδιάκριτες στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στα exclusive χαρακτηριστικά που την καθιστούν one-of-a-kind ανάμεσα σε αντίστοιχου επιπέδου suites της πόλης,  συγκαταλέγονται η ευμεγέθης εξωτερική βεράντα, με την Penthouse suite να διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, sunloungers και alfrescodiningarea που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 10 συνδαιτημόνες.

Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, που στοιχειοθετείται στον εσωτερικό χώρο της σουίτας από μεγάλους διάδρομους από μάρμαρο, έπιπλα αντίκες, εκλεπτυσμένο τζάκι, μεταξωτές κουρτίνες, πολύτιμα ανατολίτικα χαλιά και χρωματίζεται με μια απαλή crème παλέτα.

Η εμπειρία στην Penthousesuite του King George ολοκληρώνεται με ανεκτίμητο προνόμιο την καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας.