Τα πωλητήρια του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν κανονικά κατά τις ημέρες και ώρες παραστάσεων στο Κτήριο Τσίλλερ και στο Θέατρο Rex.

Στα Πωλητήρια του Εθνικού Θεάτρου, στον 1ο όροφο του Κτηρίου Τσίλλερ και στο ισόγειο του Θεάτρου Rex μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων – που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές, αλλά και μάσκες, απαραίτητες σε μικρούς και μεγάλους την περίοδο της πανδημίας.

Στα πωλητήρια μπορείτε επίσης να βρείτε T-Shirts, σημειωματάρια, χειροποίητα κοσμήματα αλλά και η νέα “anti-covid” συλλογή μας σχεδιασμένη από την think pig σάς περιμένουν μαζί με τις αγαπημένες σειρές εκδόσεων του Εθνικού Θεάτρου, βιβλία λευκώματα και παλιά προγράμματα, design αντικείμενα και όχι μόνο. Αντικείμενα, κοσμήματα και βιβλία εμπνευσμένα από τον κόσμο της θεατρικής σκηνής, που σηματοδοτούν τη νέα σχέση του Εθνικού Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας πωλητηρίων Εθνικού Θεάτρου
Κτήριο Τσίλλερ: Τετάρτη – Κυριακή 16:00-23:00
Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (Σταθμός μετρό: Ομόνοια) 1ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 5288121, Εmail: bookstore@n-t.gr

Θέατρο Rex: Τετάρτη – Κυριακή 18:30 – 23:00
Πανεπιστημίου 48 (Σταθμός μετρό: Πανεπιστήμιο)
Τηλέφωνο: 210 7001469 (εσωτ. 2), Εmail: shop@n-t.gr