Στο νούμερο 25 της Avenue Montaigne στο 8ο διαμέρισμα του Παρισίου παραμένει, από το 1913 έως σήμερα, τo ιστορικό Hotel Plaza Athénée, μοναδικό στολίδι, status symbol και must see για κάθε τουρίστα.

Σε κλασική γαλλική αρχιτεκτονική, εκτός από τον έβδομο και όγδοο όροφο του ξενοδοχείου όπου επικρατεί η Art Deco σχολή, το Ηotel Plaza Athénée, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες τέντες και τα γεμάτα κόκκινα γεράνια μπαλκόνια του, έχει φιλοξενήσει σημαντικές και ξεχωριστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Τo ιστορικό Hotel Plaza Athénée, στο νούμερο 25 της Avenue Montaigne

Το ξενοδοχείο μετά και την ανακαίνισή του, διαθέτει 154 δωμάτια και 54 σουίτες με τα δωμάτια να μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά διαμερίσματα και την πολυτέλειά τους να είναι ευδιάκριτη ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Δε χωράει αμφιβολία πως το Hotel Plaza Athénée είναι ανεπιτήδευτα chic.

Hotel Plaza Athénée, άποψη της junior suite

Πρωταρχικό μέλημα της ομάδας του ξενοδοχείου είναι να εξασφαλίσει μία έξοχη εμπειρία για τον επισκέπτη. Και εννοούν να το αποδεικνύουν καθημερινά με συμμάχους, το μοναδικό πάθος, την προσωπικότητα και την εξαίρετη αίσθηση φροντίδας μίας δυνατής ομάδας 550 ατόμων.

Hotel Plaza Athénée, άποψη σαλονιού δωματίου, με θέα στον πύργο του Eiffel

Για εκείνους, το Hotel Plaza Athénée είναι το σπίτι σας στο Παρίσι οπότε, μόνο το καλύτερο είναι αποδεκτό.

Άποψη της Avenue Montaigne, από το ιστορικό Hotel Plaza Athénée

Επιθυμία τους είναι, ο επισκέπτης να απολαμβάνει κάτι διαφορετικό κάθε φορά που επισκέπτεται το ξενοδοχείο και να ξεχωρίζει κάθε στιγμή. Πιστοί σε αυτήν την αρχή, το προσωπικό του το Hotel Plaza Athénée εννοεί να εργάζεται σκληρά ώστε να επιφυλάσσει νέες εμπειρίες διαμονής, για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, κάθε φορά που τους καλωσορίζει. Ενώ, η άριστη οργάνωση του, διαθέτει απόλυτη ευελιξία ώστε να μη χρειαστεί ν’ ανησυχήσετε για τίποτα, ακόμα κι όταν τα σχέδια αλλάζουν.

Hotel Plaza Athénée, άποψη από ψηλά

Όποτε είστε έτοιμοι, το Hotel Plaza Athénée, σας περιμένει.

  • Hotel Plaza Athénée
  • 25 avenue Montaigne – 75008 PARIS – France
  • Website: dorchestercollection.com