Το καλύτερο musical tribute για τους Beatles έρχεται επιτέλους στην Αθήνα!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη… το Back Beat Beatles είναι ίσως η καλύτερη παράσταση αφιερωμένη στους Beatles που δημιούργησε ο ηθοποιός Κρις Ο’ Νιλ.
Η ομάδα κατάφερε να γίνει διάσημη με περιοδείες σε όλο τον κόσμο ενώ έχουν εμφανιστεί σε αυτήν διάσημα ονόματα όπως οι Take That, Robbie Williams, η Κυρία Shirley Bassey αλλά και η Συμφωνική Ορχήστρα του Λίβερπουλ.
Η μοναδικότητά τους είναι η δύναμη που έχουν να μας μεταφέρουν στην δεκαετία του ’60 με μοναδικά κοστούμια της εποχής αλλά και τις υπέροχες φωνές και την εκπληκτική ομοιότητα με την αυθεντική μπάντα. Στην παράσταση θα δούμε και μοναδικές προβολές βασισμένες σε συλλεκτικό οπτικό υλικό.
Η παράσταση ακολουθεί το διάσημο συγκρότημα σε όλες τις φάσεις της καριέρας του και μας θυμίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το Yesterday και το Let It Be μέχρι το Love Me Do και το Help. Θα ακολουθήσουμε την καριέρα τους που άρχισε να εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον Ιανουάριο του 1963 όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο single “Please Plese Me” και έφτασε στο Νο 1 του βρετανικού τοπ. Το πρώτο τους άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο έμεινε για 30 εβδομάδες στο Νο 1 της Αγγλίας, για να αντικατασταθεί το 1964 από το “With The Beatles”, που έμεινε στην κορυφή για 22 εβδομάδες.
Αυτά τα Χριστούγεννα ακολουθήστε τους Back Beat Beatles σε μια βραδιά γεμάτη από τραγούδια που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς, τα τραγούδια των Beatles στα οποία οι στίχοι τους μίλησαν πρώτοι για τον ρατσισμό, την αποξένωση, το άγχος της μεγαλούπολης, την επανάσταση, την αγάπη, την κατανόηση..
BACK BEAT BEATLES
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 στις 20.30
Christmas Theater
Προπώληση Εισιτηρίων:
211 77 01 700, www.viva.grwww.ct.gr , www.christmastheater.gr