Ακόμη ένα επεισόδιο της εκπομπής «Στο Κλαρί» με την Momusita ήρθε να ταράξει τα νερά της ενημερωτικής ζώνης την περασμένη Παρασκευή.

H ετοιμόλογη κωμικός που κρατά καλά κρυμμένη την πραγματική της ταυτότητα έχει ράμματα για ολονών τη γούνα και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Νούμερο 2 από τις 5 μεγαλύτερες στυλιστικές αστοχίες του γυναικείου φύλου, live στο 6ο επεισόδιο της εκπομπής «Στο Κλαρί», στο IG page του @momusnetwork

Στα θέματα της εβδομάδας καυτηριάζει τα φετινά ριάλιτι, κάνοντας μια ανασκόπηση από το Big Brother και το GNTM έως το Bachelor. Ενώ από τα σχόλια της δεν ξεφεύγει και η πρόσφατη κόντρα Περρή και Μαλέσκου.

«Στο Κλαρί» και η πρόσφατη κόντρα Περρή και Μαλέσκου

Κλείνοντας, με το γνωστό topic of the week, μας αποκαλύπτει τις 5 μεγαλύτερες στυλιστικές αστοχίες του γυναικείου φύλου σε ένα παραλήρημα που θα σε κάνει να φτιάξεις κοιλιακούς από τα γέλια.

Ανακαλύψτε τι δουλειά έχει ο Ράσελ Κρόου με τις 5 στυλιστικές αστοχίες του ωραίου φύλου «Στο Κλαρί», στο IG page του @momusnetwork

Αν δεν θες να χάσεις τα επόμενα επεισόδια, θα σε συμβουλεύαμε να κάνεις follow στο IG page του @momusnetwork!

H ετοιμόλογη κωμικός Μomusita κρατά καλά κρυμμένη την πραγματική της ταυτότητα, αλλά δε μας νοιάζει καθόλου και δεν τη χάνουμε «Στο Κλαρί»