Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, που εορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου, η INTERAMERICAN υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση των γυναικών και την ανάπτυξη συνείδησης για την πρόληψη, ως χορηγός προσφοράς προληπτικού ελέγχου για τον Μαστό στις ιδιόκτητες υποδομές της υπηρεσιών υγείας.

Η εξέταση παρέχεται σε προνομιακή τιμή, εφ’ όσον πραγματοποιηθεί στην κλινική Αθηναϊκή Mediclinic ή στο πολυϊατρείο Medifirst κατά το διάστημα από 12 Οκτωβρίου έως και 13 Νοεμβρίου, ανεξαρτήτως του αν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο είναι ασφαλισμένο ή όχι στην εταιρεία.

Η εταιρεία ενθαρρύνει τον τακτικό, προληπτικό έλεγχο μαστού. Στην Αθηναϊκή Mediclinic και στο Medifirst Αμαρουσίου έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα Κέντρα Μαστού υψηλών προδιαγραφών, στη βάση υψηλού επιστημονικού επιπέδου και εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας. Τα Κέντρα Μαστού διαθέτουν ψηφιακά μηχανήματα με χαμηλή ακτινοβολία, υψηλή ευκρίνεια στον τομέα της απεικόνισης, καθώς και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας είναι εξατομικευμένες, δεδομένου ότι προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

• Αθηναϊκή Μediclinic: Δορυλαίου 24, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6475000.

• Μedifirst: Λεωφ. Κηφισίας 16 & Χαλεπά, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ.: 211 1054900.