Νέο εγχείρημα για τo πολυβραβευμένο και καταξιωμένο στις συνειδήσεις των απανταχού γκουρμέ, Kritikos Gallery & Restaurants. Στη Νίκης 3, στη Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί το νέο τους εστιατόριο, Kritikos Port.

To νέο τους δημιούργημα έρχεται να προστεθεί σε μία επιτυχημένη πορεία από το 1977, που μετρά ήδη δύο εστιατόρια, ένα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, και ένα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, το κάθε ένα με ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά αλλά με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα, υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Κρητικό.

Άνετοι και προσεγμένοι χώροι στα Kritikos Gallery & Restaurants

Οι διακρίσεις και βραβεύσεις από διάσημους διεθνείς γαστρονομικούς οίκους μας προϊδεάζουν για απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες καθώς η ιστορία της οικογένειας στην εστίαση αποτελεί εγγύηση.

Απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες που μετρούν διεθνείς διακρίσεις

Συνταγές, μενού και γεύσεις δημιουργούνται έχοντας σαν βάση την εντοπιότητα των υλικών με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά αλλά και πρώτες ύλες που αποπνέουν αγάπη και σεβασμό στο φαγητό: ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου και χυμώδη, προσεγμένα κρεατικά για τους λάτρεις.

Ενημερωμένο κάβα στα Kritikos Gallery & Restaurants
Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια

Το Kritikos Port αναμένεται να συσφίξει τους δεσμούς μίας μακροχρόνιας γευστικής φιλίας.

Απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες που μετρούν διεθνείς διακρίσεις
Απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες που μετρούν διεθνείς διακρίσεις