Ώρα να γνωρίσουμε την online πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας…

Κάθε χρόνο χιλιάδες σινεφίλ στην Αθήνα έπαιρναν μαζεύονταν στα σινεμά της Αθήνας για τις Νύχτες Πρεμιέρας, όμως φέτος τo 26o  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας (όπως και όλοι μας), προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες και είναι έτοιμο για την πρώτη του διεξαγωγή σε θερινά σινεμά, αλλά και από το σπίτι!

Φέτος το φεστιβάλ παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μέρος του προγράμματος σε ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα…

Συγκεκριμένα, στο online.aiff.gr, 21 ταινίες του φετινού προγράμματος του φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμες για το κοινό για οικιακή ιδιωτική προβολή στην τιμή των 3 ευρώ η καθεμία. Φτιάχνοντας έναν λογαριασμό, μπορείτε να αγοράσετε όποιες ταινίες είναι διαθέσιμες και από τη στιγμή που αγοράζετε μία ταινία αυτή είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας για τρεις μέρες από τη στιγμή της αγοράς. Από τη στιγμή όμως που θα πατήσετε το play και εκκινεί η προβολή, έχετε 24 ώρες για να ολοκληρώσετε τη θέαση. Μπορείτε να πατήσετε παύση, να γυρίσετε το βίντεο πίσω ή να το προχωρήσετε όπως επιθυμείτε. Μέσα σε αυτές τις 24 ώρες μπορείτε να δείτε την ταινία ή αποσπάσματά της όσες φορές επιθυμείτε.

Οι ταινίες που έχουν επιλεχθεί καλύπτουν 5 τμήματα του Φεστιβάλ (Διεθνές Διαγωνιστικό, Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ, Festival Darlings, Music & Film, ICONS) και θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες μέρες.

Δείτε το σχετικό πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ.