Είμαστε ακόμα στα σπάργανα και η μικρή μας ομάδα μόλις τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα…

Θέλουμε να χτίσουμε τον χώρο μας και όπως είναι φυσικό προσέχουμε το παραμικρό. Διαλέγουμε με προσοχή τα θέματα που θα ασχοληθούμε… θέλουμε μεν, να είναι θέματα επικαιρότητας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι θέματα που εκφράζουν την αισθητική μας. Και ξέρουμε ότι η αισθητική μας είναι όμορφη!

Είναι γεμάτη χρώματα του ουράνιου τόξου, σφιχτές αγκαλιές, θηλυκότητες και αρσενικότητες που εκφράζονται ελεύθερα χωρίς φόβο, στερεότυπα και προκαταλήψεις. Η αισθητική μας βλέπει ανθρώπους που – φυσικά – διαμορφώνονται από τον τόπο καταγωγής τους, αλλά δεν βάζει σύνορα στην εξέλιξη τους.

Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να έχουμε γαλάζιο αίμα για το #coolness του, όμως ξέρουμε ότι κάθε ζωντανό ον σε αυτόν τον πλανήτη που αποκαλούμε σπίτι μας, έχει κόκκινο αίμα. Και αυτό μας κάνει όλους ίσους. 

Oι καιροί που ζούμε και η πραγματικότητα γύρω μας είναι μια διαρκής υπενθύμιση πως η ισότητα, η αξία της ζωής και η αγάπη μας για τους ανθρώπους δεν χωράνε σε «αισθητικές» και «προγραμματισμό δημοσιεύσεων». Οπότε, μερικές φορές θα ανοίγουμε τον υπολογιστή μας και θα χτυπάμε με μανία το πληκτρολόγιο, μέχρι να βγάλουμε το θυμό, την αγανάκτηση, τη θλίψη, την απορία που ίσως νιώθουμε. Και ελπίζουμε να γράφουμε το ίδιο παθιασμένα και για όσα μας γεμίζουν χαρά, αγάπη, ενθουσιασμό και ελπίδα!

Το – δίκαιο και από καιρό αναμενόμενο – κίνημα #BlackLivesMatter στην Αμερική, η δίκη της – εμετικής – Χρυσής Αυγής, η – χρωματισμένη, στα όρια της προπαγάνδας – ενημέρωση των ΜΜΕ, συνυπάρχουν στις ζωές μας με τη νέα εμμονή για τα φυτά εσωτερικού χώρου, την αγάπη μας για τα βιβλία και τις ταινίες, την ανάγκη μας να μάθουμε να φτιάχνουμε νόστιμα coktails στο σπίτι, για να αποφεύγουμε τις εξόδους λόγω Covid-19. 

Όμως, μέσα από λύπες και χαρές, θέλουμε να επικοινωνούμε και θα το κάνουμε μέσα από όμορφες εικόνες και δυνατές λέξεις.

#We_Are_Seekers