Μπορεί να έχει περισσότερα από 9 χρόνια να κυκλοφορήσει «νέο» άλμπουμ, όμως ο Billy Joel «ξεπουλάει» τα στάδια και τις αρένες σε κάθε του συναυλία.

Σε ηλικία, πλέον, 71 ετών, ο καλλιτέχνης που υπογράφει και τραγουδά το Piano Man, μετρά 13 studio άλμπουμ, 15 μουσικές συλλογές και 5 live άλμπουμ!

Τα We Didn’t Start the Fire, New York State of Mind, Uptown Girl και Just the Way You Are είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες που έσπασαν διάφορα ρεκόρ και τα οποία ακούμε το ραδιόφωνο μέχρι και σήμερα.

Το ταλέντο του είναι αρκετό για να τον αγαπήσει κανείς, όμως μια πληροφορία που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες μας κάνει να τον αγαπήσουμε λιγάκι παραπάνω…

Όπως διαβάζουμε στο @tanksgoodnews στο Instagram, ο Billy Joel έχει σταματήσει να πουλάει εισιτήρια για τις πρώτες σειρές στις συναυλίες του και ο λόγος δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος! Όπως έχει δηλώσει, είχε βαρεθεί να βλέπει πλούσιους ή επώνυμους που αγόραζαν εισιτήρια για τις πρώτες σειρές, αλλά δεν ήξεραν ούτε ένα τραγούδι του, οπότε αποφάσισε να σταματήσει να τα πουλάει τελείως!

Αντ’αυτού, σε κάθε συναυλία στέλνει ανθρώπους της παραγωγής  να «διαλέξουν» ανθρώπους από τις χειρότερες θέσεις του σταδίου, τις «πίσω – πίσω» και τους φέρνουν μπροστά.

«Είναι άνθρωποι που χαίρονται πραγματικά που βρίσκονται στις πρώτες σειρές. Είναι οι πραγματικοί fans», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.