Πόσες φορές έχεις ΉΔΗ ακούσει το: «και τώρα τα κεφάλια μέσα»;

Ο Σεπτέμβρης δεν σημαίνει «τέλος» στα ταξίδια, «τέλος» τα μπάνια και στις… καλοκαιρινές εξόδους.

Ειδικά στην Ελλάδα, ο Σεπτέμβρης είναι ίσως ο ιδανικός μήνας για αποδράσεις. Ο καιρός παραμένει ξεκάθαρα καλοκαιρινός, συνήθως έχουν μείνει μέρες άδειας ή είναι σχετικά εύκολο να πάρεις μια παρασκευιάτικη άδεια, ενώ οι τιμές στα διάφορα ξενοδοχεία αρχίζουν να πέφτουν αισθητά.

Διάλεξε κοντινούς προορισμούς για να μη «φας» το χρόνο σου σε αεροπλάνα και… βαπόρια και σώσε τη διάθεση σου από την κατάθλιψη που συνήθως συνοδεύει το τέλος του καλοκαιριού.

  1. Αγκίστρι, Αίγινα, Ύδρα

Αν μένεις κάπου στην Αττική ή τριγύρω, το Αγκρίστρι και τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι πρακτικά «δίπλα». Έχουν όμορφες παραλίες, είναι μικρά οπότε δεν θα σε «φάνε» οι δρόμοι, είναι οικονομικά και φυσικά είναι νησιά!

2. Λιμένι, Πύλος, Πούλιθρα, Καρδαμύλη, Κορώνη

Αν σε βολεύει η Πελοπόνησσος, υπάρχουν πέντε υπέροχες γωνιές «κάτω από το αυλάκι» που ακουμπούν στη θάλασσα, τέλειο φαγητό με… κορυφαίο λάδι και αδιαμφισβήτητα αρχιτεκτονικό μεγαλείο! ΠΟΛΥ #instagrammable για το 2020 αν μας ρωτάς.

https://www.instagram.com/p/CElMllAMFZF/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Χαλκιδική

Ε σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Αν δεν ήταν πραγματικότητα δεν θα είχε γίνει κλισέ! Αν σε βολεύει μια εξόρμηση στη Βόρεια Ελλάδα, η Χαλκιδική προσφέρει ατέλειωτες επιλογές, από camping μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία.

https://www.instagram.com/p/CEpYUvsjNxR/?utm_source=ig_web_copy_link