Η έντονη καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας ταλαιπωρεί την επιδερμίδα της.

Οι υποχρεώσεις στο σπίτι και στη δουλειά δημιουργούν άγχος και κούραση που διαγράφεται στην όψη του προσώπου. Η φθορά της επιδερμίδας αυξάνεται με την καθιστική ζωή, την έλλειψη σωστού ύπνου και διατροφής, το μακιγιάζ, τον ήλιο και τη ρύπανση.

Τα πλεονεκτήματά της HISTOPLASTIN RED είναι πολλά

Η HISTOPLASTIN RED είναι μια 100% φυσική κρέμα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει το δέρμα από τις επιθέσεις. Αναπλάθει και αναγεννά την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τη φυσιολογική της όψη και υφή. Έτσι θωρακίζει την υγεία της επιδερμίδας και ενισχύει την ομορφιά της.

Τα αποτελέσματα της HISTOPLASTIN RED είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τα πλεονεκτήματά της HISTOPLASTIN RED είναι πολλά για νεανικές και ώριμες επιδερμίδες: αποκαθιστά εντυπωσιακά την όψη και την υφή της επιδερμίδας, σβήνοντας τις ατέλειες και χαρίζοντας αψεγάδιαστο δέρμα. Επιπλέον εξαφανίζει ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ουλές από ακμή και παράλληλα συσφίγγει την επιδερμίδα. Το πιο σημαντικό από όλα; Τα αποτελέσματά της είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η HISTOPLASTIN RED θωρακίζει την υγεία της επιδερμίδας και ενισχύει την ομορφιά της

Η HISTOPLASTIN RED είναι ένα προϊόν επιστημονικής έρευνας 40 χρόνων του καθηγητή Παπαγεωργίου που χαρίζει στις γυναίκες το δώρο της φυσικής ομορφιάς.